Xander de Buisonjé boeken

Xander de Buisonjé boeken voor een optreden. De zanger van Nederlandstalige klassiekers is, naast een gevestigd presentator, een uitstekende entertainer voor uw feest of event. Via Tribe Boekingen – het officiële boekingsbureau van deze artiest – kunt u Xander de Buisonjé boeken.

Xander de Buisonjé in Volumia!

Xander de Buisonjé werd bekend als de frontman van Volumia! Hij schreef de populaire nummers waarmee Volumia! een groot succes werd: ‘Het is over’, ‘Afscheid’ en ‘Hou me vast’. De nummers behoren inmiddels tot de Nederlandstalige klassiekers. Volumia! viel in 2002 uit elkaar en trad nog een laatste keer op met een afscheidsconcert in de Heineken Music Hall.

Solocarrière van Xander de Buisonjé

Na Volumia! besloot Xander de Buisonjé verder te gaan als soloartiest. De zanger is een van de populairste artiesten van Nederland en wordt zeer regelmatig geboekt. Voor zijn laatste album Xander in Concert kreeg hij een Gouden Plaat. Zijn single ‘De wereld redden’, die uitkwam in 2012, belandde in de top 10 van iTunes.

Xander de Buisonjé heeft naast zijn muzikale carrière een theatershow gedaan en diverse concerten en televisieprogramma’s gepresenteerd. Bij ‘Xander omarmt’, zijn interactieve theatershow, liet hij zich inspireren door zijn publiek en vierde hij de vriendschap van zijn bezoekers op het podium. Als presentator stond hij op het podium van De Vrienden van Amstel LIVE!, Studio 9 en het televisieprogramma ‘Zij gelooft in mij’.

Inspiratie

Als artiest, presentator en entertainer laat Xander de Buisonjé zich altijd inspireren door zijn medemens. Met zijn muziek wil hij jongeren inspireren, verbinden en écht een verschil maken. Hij heeft dan ook gejureerd bij televisieprogramma’s als The Next Pop Talent en Bloed, Zweet en Tranen.

Xander de Buisonjé is een echt mensenmens. De bekende zanger zet zich in voor Make-A-Wish Nederland om zieke kinderen te helpen hun dromen waar te maken. Ook is hij sinds 2015 ambassadeur van dance4life: hij werkt als ambassadeur samen met jongeren aan een wereld zonder aids.

Xander de Buisonjé boeken voor een optreden

Xander de Buisonjé boeken voor een optreden doet u bij Tribe Boekingen. U kunt Xander de Buisonjé boeken met een live band of een tape-set. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel. Bij Tribe Boekingen kunt u ook andere Nederlandstalige artiesten, zoals Wolter Kroes of Frans Duijts, boeken.

Xander de Buisonjé boeken vanaf € 8.500,00

Xander de Buisonjé Agenda
23-09-2017
STADSPLEIN
30-09-2017
TAETS ART GALLERY
27-10-2017
AHOY
28-10-2017
AHOY
17-11-2017
MECC
Direct Xander de Buisonjé boeken
Artiest*
Datum*
Tijd*
Plaats | Locatie*
Type evenement*
Bijzonderheden
Uw naam*
Uw bedrijfsnaam*
Uw e-mailadres*
Uw telefoonnummer*
Inschrijven voor de Tribe Boekingen nieuwsbrief?