Henk & Ton

Zanger

Henk & Ton zijn dé frontmensen van de wereldberoemde Janse Bagge Bend. Als duo verzorgen ze kolderieke optredens lauter bestaande uit Janse Bagge Bend nummers, vol met onzin en flauwekul.

Ziesjoem boeken

Ziesjoem

Zanger,Zangeres

Ziesjoem weet het publiek te boeien en zalen en pleinen op de kop te zetten. De groep vernieuwt regelmatig haar repertoire en haar kostuums en nog steeds heeft het drietal ontzettend veel plezier bij de optredens.

Shakin Dj's boeken

Shakin’ Dj’s

Dj

Shakin’ DJ’s zijn 3 gekke DJ’s die samen iets leuks hebben opgericht. De Limburgse Shakin’ Dj’s zijn zowel in te zetten als hoofd act of als aanvulling in een Duits- en Limburgstalige line-up.

Paul en Leo boeken

Paul en Leo

Zanger

Paul & Leo timmeren als zang- en schrijversduo al sinds 1986 aan de weg. Begonnen als deelnemers aan het Heerlens Sjlagerkonkoer, braken ze in 2001 provinciaal door met hun deelname aan de Waolse Medammecour met hun liedje “Hinge gen Hergod’s vót”.

Party Kryner boeken

Party Kryner

Band,Zanger

Party Kryner zorgt bij ieder evenement voor feest en sensatie vanaf de eerste seconde. Of de zaal nu wel of niet is opgewarmd, een set van Party Kryner is gegarandeerd feest.

Otto und Marie boeken

Otto und Marie

Zanger,Zangeres

Duitstalig duo Otto und Marie is gewapend met een Duits en Limburgstalig repertoire en een aanstekelijk enthousiasme. Zo maken zij van ieder optreden één groot feest. Alles wordt live gezongen en dat in passende outfits, ‘Dirndl und Lederhose’.

Marleen Rutten boeken

Marleen Rutten

Zangeres

De zangeres Marleen Rutten is als opkomend Limburgs- én Duitstalige zangeres een absolute aanrader voor jouw feest of evenement. Ze timmert flink aan de weg en zal een feestelijk en fris optreden naarzetten.

Ken & Bob boeken

Ken & Bob

Zanger

Ken & Bob maken met hun Limburgse nummers op een enthousiaste manier je feest compleet. Van herkenbare Limburgse feestmuziek tot Vastelaoves nummers die op lokaal niveau meerdere malen in de prijzen vielen!

Gwen boeken

Gwen

Zangeres

Gwen is een zangeres die zowel in de Limburgse als Duitse taal zingt. Met deels eigen repertoire en herkenbare Limburgse en Duitse titels zal Gwen ervoor zorgen dat elk optreden een feestje wordt!

Don Kiesjot boeken

Don Kiesjot

Zanger,Zangeres

Don Kiesjot is een gemêleerd gezelschap dat als 5 koppige zanggroep op onderhoudende wijze Limburgse dialectmuziek ten gehore brengt. De groep bestaat uit louter door de wol geverfde zangers, die hun sporen in de muziek zeker al verdiend hebben.

Christel & Quinn boeken

Christel & Quinn

Zanger,Zangeres

Christel van Rijn en Quinn Warmerdam zijn 2 doorgewinterde artiesten uit Venlo die hun sporen al lang hebben verdiend in Limburg. Het grote publiek zal beide artiesten kennen van de in 2017 gestopte formatie W-Dreej.

Björn van Berkel boeken

Björn van Berkel

Zanger

Limburgse zanger Björn van Berkel brengt vrolijke feestmuziek met altijd wel weer ergens een momentje van rust. Hij is tot op de dag van vandaag een graag geziene artiest tijdens de diverse evenementen. Waar hij telkens weer de zalen en pleinen in beweging weet te krijgen.

Meer artiesten laden