Skip links

Henk & Ton

Zanger

Henk & Ton zijn dé frontmensen van de wereldberoemde Janse Bagge Bend. Als duo verzorgen ze kolderieke optredens lauter bestaande uit Janse Bagge Bend nummers, vol met onzin en flauwekul.

DJ Maus boeken

DJ Maus

Dj

DJ Maus is een allround DJ pur sang. Door zijn jarenlange ervaring en met zijn energieke manier van draaien weet hij overal, maar dan ook echt overal een feest van te maken.

DJ Paul van de Laar boeken

DJ Paul van de Laar

Dj

DJ Paul van de Laar is een allround DJ die overal graag gezien wordt door organisatoren en publiek. Paul bewijst iedere keer weer dat hij juist degene is die met zijn interactie het maximale uit het publiek haalt.

Mooi Wark boeken

Mooi Wark

Band

De hits van de bekende Nederlandse band Mooi Wark worden in honderden feesttenten in het oosten van Nederland (en daarbuiten) hard meegezongen. Deze band kun je nu ook voor jouw evenement boeken.

Jannes boeken

Jannes

Zanger

Zanger Jannes is een van de meest productieve artiesten in Nederland; hij heeft ruim 500.000 cd’s verkocht, goud en platina behaald, meerdere grote hits gescoord en vele muziekprijzen gewonnen. Door zichzelf te blijven is hij een echte man van het volk.

Frans Bauer

Zanger

De goedlachse Nederlandse zanger Frans Bauer heeft een grote fanschare en brengt de sfeer naar jouw feest of evenement. Nu te boeken bij Tribe Boekingen.

Ziesjoem boeken

Ziesjoem

Zanger,Zangeres

Ziesjoem weet het publiek te boeien en zalen en pleinen op de kop te zetten. De groep vernieuwt regelmatig haar repertoire en haar kostuums en nog steeds heeft het drietal ontzettend veel plezier bij de optredens.

Shakin' Dj's boeken

Shakin’ Dj’s

Dj

Shakin’ DJ’s zijn 3 gekke DJ’s die samen iets leuks hebben opgericht. De Limburgse Shakin’ Dj’s zijn zowel in te zetten als hoofd act of als aanvulling in een Duits- en Limburgstalige line-up.

Paul en Leo boeken

Paul en Leo

Zanger

Paul & Leo timmeren als zang- en schrijversduo al sinds 1986 aan de weg. Begonnen als deelnemers aan het Heerlens Sjlagerkonkoer, braken ze in 2001 provinciaal door met hun deelname aan de Waolse Medammecour met hun liedje “Hinge gen Hergod’s vót”.

Party Kryner boeken

Party Kryner

Band,Zanger

Party Kryner zorgt bij ieder evenement voor feest en sensatie vanaf de eerste seconde. Of de zaal nu wel of niet is opgewarmd, een set van Party Kryner is gegarandeerd feest.

Otto und Marie boeken

Otto und Marie

Zanger,Zangeres

Duitstalig duo Otto und Marie is gewapend met een Duits en Limburgstalig repertoire en een aanstekelijk enthousiasme. Zo maken zij van ieder optreden één groot feest. Alles wordt live gezongen en dat in passende outfits, ‘Dirndl und Lederhose’.

Marleen Rutten boeken

Marleen Rutten

Zangeres

De zangeres Marleen Rutten is als opkomend Limburgs- én Duitstalige zangeres een absolute aanrader voor jouw feest of evenement. Ze timmert flink aan de weg en zal een feestelijk en fris optreden naarzetten.

Meer artiesten laden