Pascal Redeker boeken

Met trots kunnen wij melden dat zanger Pascal Redeker vanaf heden exclusief te boeken is bij Tribe Boekingen!

Pascal timmert als al een aantal jaar flink aan de weg en is één van de meest geboekte artiesten van Nederland. De Nederlandstalige zanger is onder meer bekend van zijn hitsingles Lieve Mathilde, Twee Bruine Ogen, I Love You, Kijk Om Je Heen en Dansen Tot De Zon Opkomt. Daarnaast zingt hij ook tal van feestelijke covers tijdens zijn shows. Of, zoals hij het zelf zegt, “Ik zing van Hazes tot House, zolang er maar een feestje wordt gebouwd!”.

Pascal is al sinds 2007 één van de vaste huiszangers van het bekende oer-Amsterdamse Café Bolle Jan, opgericht door de vader van René Froger. In 2012 verzorgde hij de ‘Halftime Show’ van ‘De Toppers in Concert’ voor 67.000 mensen in een kolkende Johan Cruijff Arena. In 2014 ontving hij een Party Award voor ‘Populairste Party Artiest’, in 2015 won hij deze prijs nog een keer en nam hij ook deel aan het tv-programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’ op SBS6.

In 2018 gaat de zanger een speciaal avontuur aan samen met zijn fans (volg zijn social kanalen voor meer informatie) en treedt hij natuurlijk weer met veel liefde en energie op in heel Nederland.

Meer weten over Pascal? Of dit feestnummer direct boeken? Neem direct contact met ons op!

Boekingsinformatie
Tijdsduur: 1 x 30 minuten
Techniek: Incl. M-set
Bezetting: 1 persoon
Genre: Nederlandstalig
Prijs: € 1195,- excl. BTW/ Buma

Neem voor alle mogelijkheden contact op.

Direct Pascal Redeker boeken
Artiest*
Datum*
Tijd*
Plaats | Locatie*
Type evenement*
Bijzonderheden
Uw naam*
Uw bedrijfsnaam*
Uw e-mailadres*
Uw telefoonnummer*
Inschrijven voor de Tribe Boekingen nieuwsbrief?