Kaj van der Voort boeken

De 21-jarige Kaj van der Voort begon zijn carrière in 2007 toen hij op elfjarige leeftijd gecast werd voor de hoofdrol van ‘Ciske de Rat’ in de gelijknamige musical.

In 2013 vormt hij met vier leeftijdgenoten de Nederlandse boyband ‘B-Brave’. Het vijftal breekt door via het programma X Factor, waarin ze derde worden. Daarna volgt een ongekend populaire periode met platina singles (o.a. ‘One Night Stand’), een nummer 1 album(‘De Eerste Date’) en meer dan 17 miljoen YouTube streams en 10 miljoen Spotify streams.

Nadat de band in 2017 uit elkaar gaat, besluit Kaj zich volledig te storten op zijn solo carrière. In december is hij officieel naar buiten gekomen met zijn solo debuut album ‘Alles is Anders’. De eerste single ‘Mee Naar Haar’ scoorde onder andere op YouYube al 400.000 views en is op Spotify inmiddels als 320.000 keer beluisterd.

Naast zang focust dit talent zich ook op dans en presentatie. Zijn dansmoves mag hij dit jaar direct tonen bij het succesvolle RTL programma ‘Dance Dance Dance’, waarin hij een koppel vormt met The Voice winnares Maan.

2018 belooft dus nu al een spectaculair jaar te worden voor de jonge zanger, met veel optredens, tv programma’s en andere creatieve activiteiten.

Boekingsinformatie
Tijdsduur: 1 x 30 minuten
Prijs: €1995,- excl. BTW/ Buma - Live (met 2 muzikanten) €2995,- excl. BTW/ Buma

Neem voor alle mogelijkheden contact op.

Direct Kaj van der Voort boeken
Artiest*
Datum*
Tijd*
Plaats | Locatie*
Type evenement*
Bijzonderheden
Uw naam*
Uw bedrijfsnaam*
Uw e-mailadres*
Uw telefoonnummer*
Inschrijven voor de Tribe Boekingen nieuwsbrief?