Beethoven Legends boeken

De grondleggers van topband Beethoven presenteren: BEETHOVEN LEGENDS.

De muzikanten in deze kleinere Beethoven-setting hebben allemaal een schat aan ervaring, door de jaren heen opgebouwd in verschillende facetten van de muziekindustrie. Steven Baoh, Edwin Grovell en Marieke Baoh waren jarenlang de grondleggers en gezichten van de populaire band Beethoven. Zanger Roan Hamminga was een van de finalisten van X-Factor en heeft daarna ruimschoots zijn sporen verdiend met verschillende muzikale projecten en bands. Johnny Corsie speelde alle zalen plat bij het eveneens bekende Crazy Piano’s. Muzikale zwaargewichten dus, met een duidelijke visie op hoe een feest een feest wordt!

Met oprechte passie voor het vak, een feilloos gevoel voor de sfeer van het feest, een zeer veelzijdig repertoire en het flexibele en trendsettende karakter, is Beethoven Legends de ideale sfeermaker voor uw evenementen.

Hoewel de bezetting kleiner is en de show veel ingetogener, speelt Beethoven Legends vanuit dezelfde visie als Beethoven. Dat betekent dat goed niet goed genoeg is. Het moet inspirerend zijn, professioneel en spraakmakend. We wisselen de nieuwste hits af met de lekkerste classics.

Of het nu een private party of corporate event betreft, ingetogen of het dak eraf, wij weten hoe we een feest tot een succes moeten maken en drukken een duidelijk Beethoven Legends-stempel. 

 

The Legends:

Edwin Grovell: Percussionist/zanger
Marieke Baoh: Zangeres
Steven Baoh: Bassist/gitarist/zanger
Roan Hamminga: zanger
Johnny Corsie: Keys/Zanger

Publieke evenementen op aanvraag.

Beethoven Legends boeken op aanvraag.

Beethoven Legends Agenda
22-09-2017 BESLOTEN OPTREDEN
23-09-2017 BESLOTEN OPTREDEN
29-09-2017 BESLOTEN OPTREDEN
03-10-2017 BESLOTEN OPTREDEN
07-10-2017 BESLOTEN OPTREDEN
17-10-2017 BESLOTEN OPTREDEN
05-11-2017 BESLOTEN OPTREDEN
16-12-2017 BESLOTEN OPTREDEN
23-12-2017 BESLOTEN OPTREDEN
Direct Beethoven Legends boeken
Artiest*
Datum*
Tijd*
Plaats | Locatie*
Type evenement*
Bijzonderheden
Uw naam*
Uw bedrijfsnaam*
Uw e-mailadres*
Uw telefoonnummer*
Inschrijven voor de Tribe Boekingen nieuwsbrief?