Prijzen artiesten

Bekijk de prijzen van artiesten op onze prijslijst

Prijzen artiesten vinden? Dan zit je hier goed! Wij kunnen ons goed voorstellen dat je wilt weten wat de kosten van het boeken van artiesten zijn. Wij vinden het belangrijk transparant en duidelijk te zijn over de artiesten prijzen. Hieronder vind je de prijslijst van onze exclusieve artiesten. Hierop vind je de kosten van diverse artiesten.

Prijslijst artiesten

Klik hier voor onze artiestenprijslijst.

Wij hebben een breed aanbod in diverse prijscategorieën. Voor ieder budget hebben wij een geschikte artiest. De prijslijst van onze artiesten is ingedeeld in verschillende genres: artiesten, bands, dj’s en duo’s. Zo kun je makkelijker de prijzen vinden van de artiesten die je wilt boeken of van het genre dat je aanspreekt. Ook zijn er per artiest verschillende mogelijkheden. De kosten van artiesten hangen af van verschillende factoren, zoals de duur van het optreden, het aantal gasten dat wordt verwacht en de benodigde techniek. Ons team kan je hierin adviseren over de juiste keuzes.

Vragen over de prijzen of het boeken van artiesten?

Staat jouw favoriete artiest er niet tussen? Dit is de prijslijst van onze exclusieve artiesten, maar je kunt vrijwel alle Nederlandse artiesten bij ons boeken. Klik hier om contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden.

Bekijk alle artiesten

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van Tribe Boekingen in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.