YOUNG TALENTS ALIYAH EN TP4Y EXCLUSIEF TE BOEKEN BIJ TRIBE BOEKINGEN

Opnieuw zijn twee Young Talent acts te boeken bij Tribe Boekingen. Nadat vorige week bekend werd dat jongensgroep B-Brave exclusief te boeken is bij ons kantoor, hebben nu ook Aliyah en TP4Y zich bij ons aangesloten.

ALIYAH
Dit jonge multitalent maakte grote indruk toen ze in 2011 haar TV debuut maakte bij Holland´s Got Talent. Haar ongekende zangtalent en krachtige performance brachten haar regelrecht naar de winst van de talentenshow, waarbij ze o.a. een masterclass won van Jennifer Hudson in de Verenigde Staten. A star was born!

Youtube-fenomeen
Na haar winnende optreden in Holland´s Got Talent groeide ze in rap tempo uit tot een waar Youtube-fenomeen, met video’s die miljoenen keren worden bekeken in Nederland, België en Suriname. Een inmiddels enorme en diverse fanbase volgt haar op de voet en omarmt haar muziek. Haar zang- en danstalent in combinatie met een ijzersterk creatief en professioneel team, maakt haar een diamantje in de Nederlandse entertainmentwereld.

Acteerdebuut
In 2014 debuteerde Aliyah als jonge actrice, samen met Leontine Borsato, Sharon Doorson en Jörgen Raymann in de film ‘Heksen Bestaan niet’. In deze film speelde zij de hoofdrol en mocht zij ook de soundtrack zingen voor de film. ‘Heksen Bestaan niet’ heeft inmiddels meer dan 200.000 bezoekers naar de bioscoop weten te krijgen.

TP4Y (Too Pretty for You!)
Na twee weken bij elkaar te zijn als groep besloten Amber, Nour, Sterre en Zoë zich vorig jaar op te geven voor Holland’s Got Talent. En dat was een gouden greep, want al tijdens de audities gooiden ze hoge ogen!

TP4Y wil graag de enorme passie die zij hebben voor muziek delen met de wereld. Daarom pakten de meiden het groots aan en bliezen niet alleen de jury maar ook het publiek weg met hun vurige en spetterende optreden.

Zang en Dans
Natuurlijk is TP4Y niet alleen pretty, maar ook getalenteerd! Haar grote kwaliteit ligt in de combinatie van zang en dans, waarmee ze een krachtige show neerzet. Hun inspiratie halen de meiden uit de grote internationale girl-groups en tijdens hun vertolking van “Survivor” van Destiny’s Child spatte de passie dan ook van het podium! De jury was laaiend enthousiast en Nederland is een nieuwe stoere, frisse girl group rijker!

 

terug naar nieuws