Tribe Boekingen fris van start in 2015!

Tribe Boekingen begint in 2015 aan een nieuw avontuur. In de afgelopen 6 jaar is Tribe Boekingen, dochter van Tribe Company, een gevestigde naam op het gebied van artiesten boekingen geworden met het aanbod van Nederlands beste artiesten. Na jaren van prettige samenwerking met Viking Entertainment, staan we nu in 2015 met de opening van een prachtig nieuw kantoor in Uden voor nieuwe periode.
Nog breder aanbod aan artiesten en bands
We zijn trots om in het nieuwe jaar meteen een samenwerking aan te mogen kondigen met SB Entertainment & Events en Artiestenplanner. Hierdoor zullen de boekingen van bands Beethoven Rocks, Beethoven Exclusive, The Young Beethoven, Grooveline, Boomerang en Agogo en ook de spetterende acts “Show me 90s”, Moped Techno (The Scooter Experience), Soulm3n, Beethoven Beatz DJ live-set en DVD-DJ Rob van Rossum per direct exclusief te boeken zijn bij Tribe Boekingen.
Met de bundeling van de krachten, expertise en passie van deze partners groeien de mogelijkheden voor een geweldig feest en zorgeloze ondersteuning voor uw evenement.
Natuurlijk blijft het bekende aanbod van Tribe Boekingen in tact. Artiesten als Frans Duijts, JURK!, Wolter Kroes, Nielson, Xander de Buisonjé, DJ Willow en The Originals zijn en blijven exclusief te boeken bij Tribe Boekingen.
Wij kijken uit naar een muzikaal 2015 en staan u ook in het nieuwe jaar graag te woord om u te helpen. Meer informatie en het complete aanbod is te vinden op onze vernieuwde website. Telefonisch zijn wij te bereiken op 0413-788888.
Gelukkig nieuwjaar!
terug naar nieuws