Tribe Boekingen en Artist Avenue samen ijzersterk

Met trots kunnen wij u melden dat we afgelopen tijd hard hebben gewerkt aan een nieuw boekingskantoor speciaal gericht op de live markt. Artiesten als Gers Pardoel, Nielson, Jeroen van Koningsbrugge en Waylon (laatstgenoemde vanaf 1 januari 2016) brengen hun openbare boekingen onder bij Artist Avenue. Tribe Boekingen zal vanaf heden verantwoordelijk zijn voor de besloten boekingen van bovengenoemde artiesten.

Het nieuwe Artist Avenue richt zich voornamelijk op het mainstream boekingen segment en ondersteunt de artiesten op verzoek ook strategisch, creatief, conceptueel, productioneel, financieel of juridisch. De dagelijkse leiding van het bedrijf is in handen van Ruud Peeters die al 15 jaar actief is in de entertainment branche. “Artist Avenue is een nieuw initiatief van een ambitieus team met veel ervaring”, aldus Peeters. “We vertegenwoordigen onze artiesten op de live markt en stemmen de ondersteuning af op de specifieke wensen van de artiest. Maatwerk op een hoog, maar vooral persoonlijk niveau, dat is waar het om draait”.

Met deze samenwerking, en vooral de verbreding, zal Tribe Boekingen nog beter in kunnen spelen op de wensen van organisatoren.
Voor alle informatie over Artist Avenue, kijk op www.artistavenue.com

terug naar nieuws