Spetterende opening UEFA Woman’s Euro 2017 door Sharon Doorson, Loudgarden en O-Dog

Sharon Doorson, het vrouwelijke DJ duo Loudgarden en O-Dog hebben de UEFA Women’s Euro 2017 afgelopen zondag op feestelijke wijze geopend. Het viertal verzorgde een knallend optreden tijdens de openingsceremonie in stadion Galgenwaard in Utrecht.

Voor dit EK vrouwenvoetbal, dat voor het eerst in Nederland wordt georganiseerd, werd speciaal het nummer ‘We Fire It Up’ geproduceerd. Hierbij komt de zang van Sharon Doorson en de productie van Loudgarden. Een echt staaltje ‘girlpower’: naast Doorson, is ook Loudgarden een vrouwelijke act, bestaande uit de tweelingzusjes Sophie en Mechteld. O-Dog verzorgde de presentatie van het de gehele opening.

De opzwepende track werd zondag tijdens de openingsshow voor het eerst live ten gehore gebracht, bekijk hier de video. Daarmee beleefde het een wereldwijde primeur: de show werd in meer dan 20 landen uitgezonden.

Na de openingsceremonie speelde de OranjeLeeuwinnen hun eerste wedstrijd tegen Noorwegen. Het werd 1-0 voor de Nederlandse dames door een doelpunt van aanvalster Shanice van de Sanden. Het toernooi duurt nog tot en met 6 augustus.

Voor meer informatie rondom het nummer en WEURO kijk op: www.sharondoorsonworld.com, www.loudgardenmusic.com, www.weuro2017.nlwww.knvb.nl

Persaanvragen voor Loudgarden & Sharon Doorson:
pablo@tribeboekingen.nl, Pablo Zwikker 06-24503738

terug naar nieuws