Re-Play en Jared Grant exclusief bij Tribe Boekingen

Met trots kondigen wij aan dat wij vanaf heden de exclusieve boekingen zullen verzorgen van Re-Play en Jared Grant! 

Re-Play

De groep Re-Play wordt in 1990 opgericht door Alwin Burke, Henk Waarde & Samuel de Wit. Drie muzikale vrienden, die al eerder als ‘The Pasadenas’ met elkaar deelnamen aan onder andere de Soundmixshow. Sinds 2015 is de groep weer compleet inclusief Mark Dakriet.

Tegenwoordig heeft Re-Play (Alwin Burke, Henk Waarde, Samuel de Wit en Mark Dakriet) een geschiedenis vol met hits op hun naam, waaronder ‘Kijk Om Je Heen’ en ‘Never Nooit Meer'. Ook won Re-Play diverse onderscheidingen, zoals; De TMF Award’ en de ‘R&B Award’ voor beste Nederlandse R&B band en hebben zij een succesvolle theatertour op hun naam staan.

Jared Grant

Wanneer je de muziek van Jared Grant hoort, dan denk je ongetwijfeld meteen aan de ritmische soul, funk en R&B uit van de jaren ’70 en de vroege 80’s. Jared heeft een geheel eigen sound ontwikkeld, die niet onopgevallen is gebleven bij de muziekliefhebbers.

De meeste bekendheid vergaarde Jared tijdens zijn deelname aan de The Voice of Holland 2015. Onder de vleugels van coach Marco Borsato, wist hij het te schoppen tot de halve finales. Hij werd geprezen om zijn energieke en overtuigende optredens.

Voor aanvragen of informatie over Re-Play en Jared Grant kunt u per mail contact met ons opnemen of via 0413 – 78 88 88.

 

terug naar nieuws