Nieuwe videoclip Mr. Polska en Frans Duijts - Discodochter

Vandaag verschijnt ‘Discodochter’, de nieuwe single van Mr. Polska. Op het nummer werkt hij samen met Frans Duijts. ‘Discodochter’ is de derde single van Mr. Polska’s nieuwe album ‘$NOLLER’. De bijbehorende videoclip is vanaf nu te zien via het YouTube kanaal van Nouveau Riche Music.

Terwijl Mr. Polska in 2013 werkte aan zijn nieuwe album, ontstond het nummer ‘Discodochter’. Op een meeslepende, hangende trap productie van Boaz van de Beatz schreef Mr. Polska het verhaal van een jonge vrouw die zich gewillig overgeeft aan alle verleidingen die de grote stad te bieden heeft. Toen de demo klaar was, besloot de rapper stellig dat het nummer schreeuwde om een bijdrage van volkszanger Frans Duijts.

“Ik wilde graag een vaderfiguur op de track horen. De eerste die in mijn hoofd opkwam, was Frans Duijts. Met zijn stemgeluid en verschijning maakt hij wel echt een sicke indruk en is hij iemand die het hoofdpersonage streng maar liefdevol kan toespreken.”, aldus Mr. Polska.

In februari verscheen Mr. Polska’s nieuwe album ‘$NOLLER’ en de bijbehorende single ‘Ravotten’ groeide uit tot een airplayhit. Op Eurosonic Noorderslag deelden Mr. Polska en Frans Duijts voor het eerst het podium, tot groot genoegen van het aanwezige publiek en recensenten. In de daaropvolgende podiumtournee maakte Frans Duijts enkele keren zijn opwachting en met een druk festivalseizoen voor de boeg lijkt dit niet het laatste gezamenlijke optreden te zijn geweest.

Vorige week waren Mr. Polska en Frans Duijts te gast bij Giel Beelen (3FM) en De Avondploeg (538) en riep 3VOOR12 het nummer uit tot ‘Single van de week’. Vandaag verschijnt de videoclip bij het nummer.

terug naar nieuws