Nieuwe single Ik Hou Van Jou & Dance4Life Xander de Buisonjé

Op 2 oktober heeft Xander de Buisonjé zijn nieuwe single ‘’Ik Hou Van Jou’’ bij RTL Boulevard gereleased. Een echte powerballad die aansluit bij zijn bekendste repertoire. Xander sloot zich 3 maanden op om aan nieuwe muziek te werken, omdat hij nu eens niet beïnvloed wilde worden. Hij ging op zoek naar de kern van zijn muziek.

‘’Eerlijk, ik was de afgelopen jaren op muzikaal gebied zoekende. Ik wilde wat anders, maar wist niet precies wat. Ik heb genoten van het muzikale pad wat ik liep, maar het was niet altijd wie ik muzikaal ben. Door je op te sluiten zonder invloeden van buitenaf, kom je tot de basis van waaruit het allemaal ooit is ontstaan. En dan kom ik uit bij de liefde. Bij mijn liefde voor Sophie en mijn zoons’’, aldus Xander.

Vanaf heden is zijn nieuwe single verkrijgbaar via iTunes, Spotify en Deezer. Voor zijn nieuwe single is tevens een videoclip ontwikkeld welke de vorm aanneemt van een filmtrailer. Nicolette van Dam speelt hierin de vrouwelijke rol. De clip is onder andere te zien via de website van Xander en zijn Youtube-Kanaal.

Naast deze muzikale werkzaamheden heeft Xander ook op 2 oktober bekend gemaakt dat hij ambassadeur is geworden van Dance4Life! Vanaf heden zet hij zich in om samen met jongeren te werken aan een wereld zonder aids. Dit d.m.v. voorlichting, maar ook door het werven van nieuwe donateurs. Begin oktober maken Xander en zijn vrouw Sophie een projectreis naar Nairobi voor Dance4Life. In Nairobi is namelijk bijna 1 op de 10 mensen geïnfecteerd met HIV. Samen met Dance4Life gaan zij hier voorlichting geven en gebruiken hierbij muziek en dans om de informatie op jongeren over te brengen.

terug naar nieuws