Nieuwe releases House of Talent artiesten

Na een periode van zes weken, zijn al onze vier House of Talent artiesten uit het SBS6-programma door naar de volgende periode. Bram BoenderQuincy WilsonDelany en Samir Sami hebben allevier de eliminatie overleefd! Dat betekent dat zij een nieuwe single hebben uitgebracht. Lees hieronder meer en neem contact met ons op voor informatie en boekingen!

Quincy Wilson Feat. Delany - Ik Wil Jou Niet Kwijt
DJ en producer Quincy Wilson is van jongs af aan gepassioneerd door muziek en wil in House of Talent zijn grote doorbraak maken. Hij schrijft, produceert en zingt zijn eigen vocalen. In navolging van zijn debuutsingle ‘Ik Wil Jou Niet Kwijt’ weet Quincy met ‘Het Voelt Zo Goed’ zijn eigen herkenbare sound te benadrukken. De featuring met Delany lijkt een schot in de roos. Beide artiesten behoren tot de favorieten binnen het programma getuigen hun explosief groeiende social media accounts, streams en views, maar bovenal levert de combinatie van een goede beat met een commerciële twist, de ‘Quincy Wilson-sound’ en de toevoeging van de veelzijdige vocals van Delany, met in dit geval zelfs een Spaanstalige verse, een track op met een enorme feel good vibe.

Beluister op Spotify
Bekijk op Youtube 

Meer informatie en boekingen

Delany Feat. Hansie – Laat Niet Los
Delany timmert hard aan de weg. Ze is een van de kandidaten in het dagelijkse realityprogramma House of Talent op SBS6 waarin ze dagelijks haar unieke veelzijdige talent presenteert. Ze zingt, rapt, danst, regisseert en haar drive om succesvol artiest te worden is onbegrensd. Na eerdere singles als Buskruit, Broken Diamonds en Wannabe is op zondag 16 september de nieuwe single van Delany ‘Laat Niet Los’ gereleased. Rapper Hansie is de featuring artist op de track. De bijbehorende videoclip, geregisseerd door Delany, ook gereleased op 16 september, wist binnen 24 uur meer dan 100.000 views te genereren. Hansie en Delany kennen elkaar al een tijdje en het plan om samen een track te maken resulteerde na een dag in de studio tot de single ‘Laat Niet Los’. Delany en Hansie hebben de track samen geschreven en hij is geproduceerd door Gideonite & Cané.

Beluister op Spotify
Bekijk op Youtube 

Meer informatie en boekingen


Samir Sami – 100%
In navolging van zijn eerste single ‘Prah’ weet Samir Sami met zijn nieuwe single ‘100%’ een duidelijke stempel te drukken op zijn muzikale voorkeur: een nonchalante traptrack met en keiharde beat. De officiële videoclip is vanaf nu beschikbaar op YouTube. Rapper Adje (Nederlandse rapper, meervoudig genomineerd voor de State Awards, muziekprijs voor Nederlandse Hiphop-/Urban artiesten) heeft Samir inhoudelijke input gegeven om de track het geluid van ‘nu’ te geven. Met ‘100%’ hoopt Samir zijn naam in de clubscene te vestigen.  Daarnaast lanceert hij vanaf zondag 23 september zijn nieuwe YouTube-concept #SAMISUNDAY waarmee hij iedere zondag een nieuwe track op zijn YouTube kanaal zal uploaden.

Beluister op Spotify
Bekijk op Youtube 

Meer informatie en boekingen

Bram Boender – (Please) Baby Stay
Singer-Songwriter Bram Boender wist met zijn single Just a Man de playlists van Radio Veronica en Radio 538 te bereiken. In House of Talent laat hij dagelijks zien dat muziek door zijn bloed stroomt en weet Bram als geen ander emoties tot uiting te brengen in prachtige songs. Zijn nieuwe single ‘(Please) Baby Stay’ is een stevige popsong met country-invloeden waarin Bram een andere kant van zichzelf laat zien. Maar of het nou de kleine akoestische songs zijn of de meer rocky-uptempo popsongs, Bram weet met zijn muzikaliteit en prachtige stem telkens weer te verrassen.

Beluister op Spotify
Bekijk op Youtube 

Meer informatie en boekingen

Neem voor boekingen contact op met 0413-788888 of info@tribeboekingen.nl.

terug naar nieuws