Nieuwe EP 'Kisses' van TP4Y

Girlband TP4Y (Too Pretty 4 You) kondigt hun eerste Engelstalige EP aan. De EP bevat zes nummers en heet 'Kisses'. 'Kisses' wordt voorafgegaan door de release van de single 'Million Bucks' die op 18 maart is uitgekomen. De blazers op deze single zijn afkomstig van The Regiment Horns, de vaste blazers voor onder andere Justin Timberlake. Hun debuut EP 'Kisses' is geschreven en geproduceerd door onder andere het producersduo Skyline (Mr. Probz, Ciara), Knightstarr en Lil Eddie (Usher, Jessie J, Diddy).

Vorig jaar in mei bracht de band al de aanstekelijke debuutsingle 'La La Love' uit via Spotify en YouTube. Met deze single sleepten ze een pre-nominatie in de wacht bij Xite voor beste pop song 2015. Het nummer is inmiddels meer dan een miljoen keer beluisterd op Spotify en spreekt fans over de hele wereld aan. Zo krijgen de meiden fanmail uit landen als Japan, Mexico, Brazilië maar ook uit België en Spanje.

De vier vriendinnen Amber (1998), Nour (1999), Sterre (1999) en Zoë (1997) begonnen hun carrière met hun deelname aan het zevende seizoen van Hollands' Got Talent. Ze bereikten de finale maar zagen de overwinning aan hun neus voorbij gaan. In plaats van teleurstelling maakte hen dit alleen maar sterker en meer vastberaden om eigen muziek uit te brengen.

Wij kunnen het bijna niet geloven dat onze EP eindelijk uit komt! We hebben met z’n vieren lang naar dit moment toegeleefd en we kunnen niet wachten om alle liedjes met jullie te delen!

terug naar nieuws