Lange Frans op uw eindejaarsfeest

Bent u op zoek naar een leuke en originele invulling van uw kerst- of eindejaarsfeest? Via Tribe Boekingen regelt u een leuke verrassing voor uw personeel:

Een set van rapper Lange Frans en zanger Michael Bryan, inclusief een op maat gemaakte rap over uw bedrijf en personeel!

Lange Frans maakt speciaal voor uw personeel een op maat gemaakte versie van het nummer 'Zing voor me', dat hij eerder opnam met Thé Lau.

Het nummer zal gaan over uw bedrijf, het personeel en de gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Was het een zwaar jaar of ging het fantastisch? Waar gaan we onze pijlen volgend jaar op richten? En wie zijn die fantastische mensen die het hart van uw onderneming zijn?

Ruim voor het optreden krijgt u de mogelijkheid om met Lange Frans te bespreken waar de rap over zal gaan en kunt u hem informatie geven over het onderwerp. U zult voor het optreden de tekst ontvangen ter goedkeuring. De rap wordt tijdens het 45 minuten durende optreden van Lange Frans gespeeld inclusief geluidset. Let op: dit aanbod geldt alleen voor de besloten markt voor optredens van 01-12-17 tot 30-01-18 voor de speciale prijs van € 3495,- excl. BTW/ Buma.

Neem voor meer informatie gerust contact op met Tribe Boekingen. Dit kan door te bellen naar 0413 788 888 of door een mail te sturen naar info@tribeboekingen.nl.

terug naar nieuws