LANGE FRANS Nieuw en exclusief!

Door de jaren heen is Lange Frans een gevestigde naam geworden binnen de Nederlandse rapwereld en heeft hij verschillende hits op zijn naam gezet, o.a. Land van, Zing voor me, Lekkerding feat John West en Zinloos. Lange Frans heeft de afgelopen jaren zijn opwachting gemaakt in verschillende tv programma’s als Beste Zangers, Bloed Zweet & Tranen, Expeditie Robinson en was hij tijdelijk te horen als Nachtgroet bij RTL Late Night.
 De aankomende tijd zal Lange Frans te zien zijn in tv programma’s als De gevaarlijkste wegen, wat vanaf Januari te zien is op BNN, en Dreamschool. Het nieuwe tv programma Dreamschool zal vanaf deze week starten op NPO3. Deze doorgewinterde rapper pur sang is momenteel druk bezig in de studio met het maken van nieuwe tracks. 2017 zal in het teken staan van nieuwe muziek.

Met trots kunnen wij melden dat Lange Frans vanaf heden exclusief te boeken is bij Tribe Boekingen. Lange Frans is samen met Michael Brayn te boeken als tape optreden en natuurlijk met zijn eigen 9-koppige band. Daarnaast maakt hij raps op maat en is hij te boeken voor presentatieklussen.

Voor aanvragen of informatie over Lange Frans kunt u contact met ons opnemen via karlijn@tribeboekingen.nl of telefonisch op telefoonnummer 0413 – 78 88 88.
terug naar nieuws