Eric Bouwman exclusief te boeken bij Tribe Boekingen

Met trots kondigen wij aan dat we vanaf heden de exclusieve boekingen zullen doen van het multitalent Eric Bouwman!
Presenteren, acteren en maken, alleskunner Eric Bouwman draait er zijn hand niet voor om. Met zijn deelname aan Idols rolde hij de entertainment branche in. Naast 3,5 jaar een rol in Onderweg Naar Morgen gespeeld te hebben ontwikkelde hij zich verder als presentator van programma’s als Bestemming NL, Go Cycling, het Eindexamenjournaal en was hij het vaste gezicht bij UPC/Ziggo voor het programma Kanaal12/ZiggoTV.

Ook het theater en de stemmenstudio zijn bekend terrein voor Eric. Op het podium voelt Eric zich als een vis in het water. Deze sportieve presentator bruist van de energie en is altijd op zoek naar de connectie met zijn publiek. In het verleden presenteerde hij al evenementen voor de Z@PP Zomerspelen en Kennisnet. Deze zomer was hij onder andere gastheer van het 3-daagse internationale mega event Volvo Ocean Race Festival in Scheveningen. Verder is hij zeer ervaren met het presenteren van videoverslagen en live streams.

In 2015 is Eric te zien geweest in reclames, waaronder Aviko en FBTO, met als kers op de taart zijn eigen reclamebash succes #Peanutbadr. Deze spoof op de Calvé “Pietertje” commercial, werd door Eric bedacht, geproduceerd en online gezet en leverde binnen 24 uur meer dan een miljoen views op.

Gage op aanvraag. Voor meer informatie of boekingen van Eric Bouwman of een van onze andere artiesten kunt u gerust per mail contact met ons opnemen, of bel 0413-788888.

terug naar nieuws