De beste bands boek je bij Tribe Boekingen

In november, december en januari worden weer de jaarlijkse kerstborrels, gala's, eindejaars- of nieuwjaarsfeesten georganiseerd. Wij denken graag mee over de invulling hiervan en welke band (of artiest) het beste bij de gelegenheid past. Wij hebben nog enkele data voor onderstaande bands beschikbaar in deze maanden. Vraag naar de mogelijkheden.

The Originals The Originals spelen alles op verzoek. Maar dan ook echt álles. Het publiek staat centraal in de show, want vanaf het verzoekjespodium midden in ‘de zaal’ bepalen mensen zelf wat The Originals spelen. Lees meer.

Beethoven Een optreden van Beethoven is een ware belevenis onder het motto “goed is niet goed genoeg! Spraakmakend, innovatief, fantastisch en inspirerend moet het zijn en dat is het dus ook! Lees meer.

The Recipe - De show The Recipe is en blijft vernieuwend! De band biedt een uniek recept van de vetste hits achter elkaar door, met een enorme dosis entertainment. Veel ervaring op alle mogelijke podia maar toch altijd fris: The Recipe biedt interactie, enthousiasme en energie. Lees meer.

Boomerang 100 % muzikale energie, 6 gedreven performers,, een professionele spetterende show, de lekkerste laatste hits en de beste herkenbare songs uit de 90’s en daarvoor, een strakke podiumopstelling, nieuwste technieken en bovenal FUN! Lees meer.

Grooveline - Gekenmerkt door een frisse uitstraling, onuitputtelijke energie, gedegen ervaring, enorm veel enthousiasme en hoogstaand muzikaal vakmanschap, is Grooveline een band zoals er maar héél weinig van zijn in Nederland! Lees meer. 

Plork en de Aannemers Muzikaal gezien gaat het bij deze heren alle kanten op zodat zelfs Uw Opa en Oma geslaagd kunnen terugkijken op een avondje Plork en de Aannemers. Van stevige rock tot hoempa gelal en van Ska tot ABBA; niets is deze heren te gek. Lees meer.

The Young Beethoven Elk feest zal ze op een passionele manier naar haar hand zetten en er wordt niet gerust tot het publiek tot het maximale is opgezweept! The Young Beethoven has THE MAGIC, en die ga je horen, zien en vooral voelen!  Lees meer. 

Neem voor meer informatie of boekingen gerust contact met ons op. Bekijk ons volledige aanbod op onze website, bereik ons per mail, of bel 0413-788888.

terug naar nieuws