Boomerang 2017 - Nieuwe show!

Na 3 jaar de grote podia op festivals, bedrijfsfeesten en bruiloften te hebben bestormd, is het tijd voor een nieuwe show!

What's new?
Met een spetterende nieuwe look bestaande uit een strakke, witte podiumopstelling met LED-trappen, LED-screen, lichtshow en dezelfde passie als altijd, geeft Boomerang een spectaculaire show en weten ze ieder evenement tot een groot feest te maken! En voor wie nóg meer wil, is de nieuwe show uit te breiden tot een XL-versie met opties als een energieke blazerssectie, LED-wall en special FX pakket (CO2 & Flames) voor een intense feestbeleving!

Music Is Like A Boomerang, What You Give, You Get!

What do we give?
100 % muzikale energie, 6 jonge, gedreven performers waaronder een creatieve dj, een geweldige zanger en prachtige zangeres, een professionele, spetterende, nieuwe show, de lekkerste laatste hits en de beste herkenbare songs uit de 90’s en daarvoor, een strakke podiumopstelling met de nieuwste technieken en bovenal FUN! 

What do we get?
Een intense feestbeleving en een tot het uiterste opgezweept publiek. We slingeren al onze passie de zaal in en rusten niet voordat we dezelfde passie terugkrijgen van ons publiek. Samen zetten we zo een spetterend feest neer en ons motto “What you give, you get” nemen we zeer letterlijk!

Extra bij te boeken:
Blazerssectie
DJ voor in de pauzes
LED-wall
Special FX (CO2 & Flames)

terug naar nieuws