Bij The Originals op basgitaar: Lars van Starrenburg

The Originals hebben een nieuwe bassist in de gelederen: Lars van Starrenburg! Lars heeft al bijzonder veel muzikale kilometers gemaakt, vooral als bassist van zijn band Rigby. Met die band bracht hij vier albums uit en veroverde hij tussen 2008 en 2015 alle grote podia van Nederland. Daarnaast kreeg Rigby nog extra bekendheid als o.a. schrijvers van het Serious Request anthem 2009 en als de huisband van DWDD.

Ook was hij actief op podia en in studio’s met bijvoorbeeld Lisa Lois en Ed Struijlaart. Geen kleine jongen dus, die Lars. Als alleskunner met zijn energieke podiumpresentatie en z’n meesterlijke spel is Lars perfect op z’n plek bij The Originals.

Lars neemt op het podium de bas uit handen van Hans Vorstenbosch, die nu vooral gitaar gaat spelen en daarmee Rias Baarda vervangt. Gitarist Rias heeft namelijk afscheid genomen van The Originals. Hij wil graag tijd vrijmaken om zijn andere muzikale talenten ten toon te spreiden en kiest nu als singer/songwriter voor het artistieke ruime sop.

Vanaf juli zie en hoor je Lars van Starrenburg dus op het podium bij The Originals. In een spectaculaire nieuwe set met extra licht en twee opvallende led-schermen stoomt de band zich klaar voor de zomer, want dan staan o.a. Stöppelhaene Raalte op het program (naast Guus Meeuwis en Marco Borsato), een uitverkocht Strandfestival ZAND en 538Live XXL!

terug naar nieuws