Nieuws

Nieuwe releases House of Talent artiesten

Na een periode van zes weken, zijn al onze vier House of Talent artiesten uit het SBS6-programma door naar de volgende periode. 
Bekijk meer

Wolter Kroes geeft groots concert in AFAS Live

Op zaterdag 30 maart 2019 komt Wolter Kroes voor een concert naar AFAS Live in Amsterdam. Eerder dit jaar kondigde Wolter al een jubileumconcert in Koninklijk Theater Carré aan, dat binnen een paar minuten uitverkocht. De kaartverkoop voor de show in AFAS Live start vrijdag 14 september om 10.00 uur via 
Bekijk meer

Yes-R brengt nieuwe single On The Road uit

Yes- R brengt zijn nieuwe single 'On The Road' uit. De track is een echte love song en doet denken aan de Yes-R sound ten tijde van 'Uit Elkaar'. Iedereen die zijn of haar grote liefde op een voetstuk plaatst zal zich herkennen in deze track.
Bekijk meer

Dit zijn onze talenten uit House of Talent

Maandag is het nieuwe SBS6 programma House of Talent gestart, waarin acht muziektalenten in één huis wonen en (samen) werken aan hun carrière. Voor Tribe Boekingen is een mooie rol weggelegd: wij zijn de boekingspartner van het programma. Over House of TalentDe nieuwe dagelijkse realitysoap House of Talent begint waar alle talentshows stoppen, namelijk met de lancering van de professionele zangcarrière van acht talentvolle, veelbelovende artiesten. Deze talenten wonen samen in een huis in Hilversum, en worden begeleid door twee ervaren artiestenmanagers. Iedere zes weken brengt elke artiest een nieuwe single uit.
Bekijk meer

Vangrail vanaf nu exclusief bij Tribe Boekingen!

Vanaf nu exclusief bij Tribe Boekingen: Vangrail Ze wonnen een award voor Populairste Band van Nederland en werden onderscheiden voor hun eigen single Ik mis je. Een van de grootste live sensaties van Nederland is nu exclusief bij ons te boeken voor jouw evenement!         De band Vangrail draait al even mee en speelt hits en klassiekers van de bekendste artiesten op een eigenzinnige en aanstekelijke wijze, daarnaast spelen ze ook live eigen werk dat altijd past. Deze vijfkoppige formatie weet wat zijn publiek wil horen...
Bekijk meer

Pascal Redeker viert jubileum en debuutalbum!

#metpascalnaardekroeg Het is feest! Pascal Redeker viert dit jaar dat hij tien jaar in het wereldberoemde Café Bolle Jan zingt en daarnaast ook nog eens zijn debuutalbum uitbrengt. Daarom gaan we #metpascalnaardekroeg voor een wel héél bijzondere dag! Op zondag 25 november 2018 heeft de zanger een feestelijke dag gepland met een pre-party in zijn favoriete kroegen op en om het Rembrandtplein in Amsterdam. Hij sluit hierna groots af met een concert in de Escape Amsterdam!
Bekijk meer

Nieuwe single Nielson: Diamant

Nielson is terug! De zanger heeft vandaag de eerste single van zijn album uitgebracht. Voor het nummer Diamant werkte hij samen met Miles Walker, een Amerikaanse mixer/producer die hits van onder meer Beyoncé, Rihanna en Kygo op zijn naam heeft staan. Een bewuste keuze: na zijn nederpophits ambieert Nielson nu een sound met internationale allure. Zijn nieuwe sound klinkt anders, voelt anders en ís anders. Op de nieuwe track maken akoestische klanken plaats voor elektronische beats.
Bekijk meer

Lange Frans op uw eindejaarsfeest

Bent u op zoek naar een leuke en originele invulling van uw kerst- of eindejaarsfeest? Via Tribe Boekingen regelt u een leuke verrassing voor uw personeel: Een set van rapper Lange Frans en zanger Michael Bryan, inclusief een op maat gemaakte rap over uw bedrijf en personeel! Lange Frans maakt speciaal voor uw personeel een op maat gemaakte versie van het nummer 'Zing voor me', dat hij eerder opnam met Thé Lau.
Bekijk meer

Nieuwe single Gers Pardoel: Zo bijzonder

Zo bijzonder is op 15 mei 2017 uitgekomen en is afkomstig uit het VTM programma Liefde voor Muziek. De single staat inmiddels voor de 12e week in de Top 40 en is voor de 6e week op rij verkozen tot #1 “favorite van hetpubliek”. Om de single terug naar Nederland te brengen, de thuisbasis van Gers, is hij samen met zijn band de studio ingedoken en heeft hij een speciale radio edit gemaakt. Deze is vanaf nu te beluisteren is op alle streamingdiensten.   Je kent Gers van hits als ‘Ik neem je mee’, ’Bagagedrager’, ‘Liever dan lief’ en ‘Louise’.
Bekijk meer

OranjeLeeuwinnen door naar de halve finale van WEURO 2017!

De Oranje sfeer zat er ook vandaag weer goed in! De IJsselkade in Doetinchem stroomde al snel vol en er werd volop feest gevierd. Net als in de andere speelsteden was Tribe ook in Doetinchem weer verantwoordelijk voor het gehele entertainment programma, dat ook vandaag weer een groot succes was!
Bekijk meer
Getoond 1–10 van 59123456