Nieuws

Nieuwe single Nielson: Diamant

Nielson is terug! De zanger heeft vandaag de eerste single van zijn album uitgebracht. Voor het nummer Diamant werkte hij samen met Miles Walker, een Amerikaanse mixer/producer die hits van onder meer Beyoncé, Rihanna en Kygo op zijn naam heeft staan. Een bewuste keuze: na zijn nederpophits ambieert Nielson nu een sound met internationale allure. Zijn nieuwe sound klinkt anders, voelt anders en ís anders. Op de nieuwe track maken akoestische klanken plaats voor elektronische beats.
Bekijk meer

Lange Frans op uw eindejaarsfeest

Bent u op zoek naar een leuke en originele invulling van uw kerst- of eindejaarsfeest? Via Tribe Boekingen regelt u een leuke verrassing voor uw personeel: Een set van rapper Lange Frans en zanger Michael Bryan, inclusief een op maat gemaakte rap over uw bedrijf en personeel! Lange Frans maakt speciaal voor uw personeel een op maat gemaakte versie van het nummer 'Zing voor me', dat hij eerder opnam met Thé Lau.
Bekijk meer

Nieuwe single Gers Pardoel: Zo bijzonder

Zo bijzonder is op 15 mei 2017 uitgekomen en is afkomstig uit het VTM programma Liefde voor Muziek. De single staat inmiddels voor de 12e week in de Top 40 en is voor de 6e week op rij verkozen tot #1 “favorite van hetpubliek”. Om de single terug naar Nederland te brengen, de thuisbasis van Gers, is hij samen met zijn band de studio ingedoken en heeft hij een speciale radio edit gemaakt. Deze is vanaf nu te beluisteren is op alle streamingdiensten.   Je kent Gers van hits als ‘Ik neem je mee’, ’Bagagedrager’, ‘Liever dan lief’ en ‘Louise’.
Bekijk meer

OranjeLeeuwinnen door naar de halve finale van WEURO 2017!

De Oranje sfeer zat er ook vandaag weer goed in! De IJsselkade in Doetinchem stroomde al snel vol en er werd volop feest gevierd. Net als in de andere speelsteden was Tribe ook in Doetinchem weer verantwoordelijk voor het gehele entertainment programma, dat ook vandaag weer een groot succes was!
Bekijk meer

Nieuwe gage The Originals & Tourschema Eindejaars Songference 2017 bekend!

Nederlands’ meest succesvolle verzoekjesband gaat met uniek interactief muzikaal jaaroverzicht het theater in. Het tourschema is nu bekend!Koop nu je kaarten en maak samen met The Originals de soundtrack van het jaar!Tourschema26.10.
Bekijk meer

Spetterende opening UEFA Woman’s Euro 2017 door Sharon Doorson, Loudgarden en O-Dog

Sharon Doorson, het vrouwelijke DJ duo Loudgarden en O-Dog hebben de UEFA Women’s Euro 2017 afgelopen zondag op feestelijke wijze geopend. Het viertal verzorgde een knallend optreden tijdens de openingsceremonie in stadion Galgenwaard in Utrecht.
Bekijk meer

De grondleggers van Beethoven presenteren: BEETHOVEN LEGENDS!

De vijf muzikanten in deze kleinere Beethoven-setting hebben allemaal een schat aan muzikale ervaring, o.a. als oprichters van de populaire band Beethoven en als member van het bekende Crazy Piano’s. Hoewel de bezetting kleiner is en de show veel ingetogener, speelt Beethoven Legends vanuit dezelfde visie als Beethoven: inspirerend, professioneel en spraakmakend. Met een flexibel te gebruiken LED-decor, vier leadzangers, bassist/gitarist, percussie, keys en een uitgebreid repertoire, brengt Beethoven Legends een afwisselende show! Of het nu een private party of corporate event betreft, ingetogen of het dak eraf, zij weten hoe ze een feest tot een succes moeten maken en drukken een duidelijk Beethoven Legends-stempel.
Bekijk meer

Nieuwe single & videoclip Wolter Kroes: Als Zij Danst

Afgelopen dagen is het volop zomer geweest in Nederland,  hét perfecte moment om een zomerhit uit te brengen! Wolter Kroes is ontzettend blij dat dit gelukt is met "Als zij danst"! Een vrolijk, uptempo en bovenal feel good nummer. Een salsa achtige feestplaat waar je niet bij stil kunt staan. Wolter Kroes is naar het prachtige eiland Kos in Griekenland afgereisd om de video te schieten, die vanaf vandaag te zien is!De nieuwe single is nu te zien/beluisteren via:Youtube: 
Bekijk meer

The Originals maken eindejaars songference 2017

Nederlands meest succesvolle verzoekjesband gaat met uniek interactief muzikaal jaaroverzicht het theater in.The Originals maken de “Eindejaars Songference 2017”. Met dit interactief muzikaal jaaroverzicht gaat de verzoekjesband komend najaar op theatertournee.
Bekijk meer

Boomerang 2017 - Nieuwe show!

Na 3 jaar de grote podia op festivals, bedrijfsfeesten en bruiloften te hebben bestormd, is het tijd voor een nieuwe show! What's new?Met een spetterende nieuwe look bestaande uit een strakke, witte podiumopstelling met LED-trappen, LED-screen, lichtshow en dezelfde passie als altijd, geeft Boomerang een spectaculaire show en weten ze ieder evenement tot een groot feest te maken!
Bekijk meer
Getoond 1–10 van 53123456