Skip links

Jan Smit boeken

Jan Smit

Zanger

Jan Smit, als zanger populair in zowel Nederland als Duitsland, is nu te boeken voor je feest of evenement. Geniet van zijn grootste hits tijdens een optreden.

Party Kryner boeken

Party Kryner

Band,Zanger

Party Kryner zorgt bij ieder evenement voor feest en sensatie vanaf de eerste seconde. Of de zaal nu wel of niet is opgewarmd, een set van Party Kryner is gegarandeerd feest.

Otto und Marie boeken

Otto und Marie

Zanger,Zangeres

Duitstalig duo Otto und Marie is gewapend met een Duits en Limburgstalig repertoire en een aanstekelijk enthousiasme. Zo maken zij van ieder optreden één groot feest. Alles wordt live gezongen en dat in passende outfits, ‘Dirndl und Lederhose’.

Marleen Rutten boeken

Marleen Rutten

Zangeres

De zangeres Marleen Rutten is als opkomend Limburgs- én Duitstalige zangeres een absolute aanrader voor jouw feest of evenement. Ze timmert flink aan de weg en zal een feestelijk en fris optreden naarzetten.

Gwen boeken

Gwen

Zangeres

Gwen is een zangeres die zowel in de Limburgse als Duitse taal zingt. Met deels eigen repertoire en herkenbare Limburgse en Duitse titels zal Gwen ervoor zorgen dat elk optreden een feestje wordt!

Dj Thomas Tannenbaum boeken

Thomas Tannenbaum

Dj

Of het nu gaat om après-ski of traditionele tiroler muziek, niets is te gek voor DJ Thomas Tannenbaum. Deze Duitse party DJ is exclusief te boeken bij Tribe Boekingen.

Woenderbaar boeken

Woenderbaar

Band

Woenderbaar is dé partyband bij uitstek voor feesten in Duitse stijl. Oktoberfest, tentfeesten, bedrijfsfeesten, kermissen, schuttersfeesten, Woenderbaar doet het allemaal.

Patrick Hendrikx boeken

Patrick Hendrikx

Zanger

Feestzanger patrick Hendrikx begon zijn zangcarrière al op jonge leeftijd. Het entertainen van mensen zit dan ook in het bloed. Zijn doelstelling: van elk optreden één groot feest maken.

Duitse show boeken

Jetzt Geht’s Los!

Dj,Zanger,Zangeres

De Jetzt Geht’s Los! Show is een Duitse show voor je feest of evenement en neemt je mee naar de wunderschöne en o zo muzikale Alpenlanden in Zuid-Duitsland, Tirol. Deze Duitse show boeken doe je exclusief bij Tribe Boekingen.

Die Tolle Leute boeken

Die Tolle Leute

Zanger

Die Tolle Leute is op dit moment één van de beste en meest populaire Oktoberfest acts van ons land. Met optredens in binnen- en buitenland stijgt de populariteit van deze drie “Duitse” heren jaarlijks.

Anna-Maria Zimmermann boeken

Anna-Maria Zimmermann

Zangeres

Zangeres Anna-Maria Zimmermann is perfect in te zetten voor je Oktoberfest, Apres ski feest of feesttent. Deze bekende Duitstalige zangeres boek je exclusief bij Tribe Boekingen.

The Originals boeken

The Originals

Band

The Originals is een coverband die alles op verzoek speelt uit hun assortiment van meer dan 5.000 nummers. Zij zorgen gegarandeerd voor een feest om nooit te vergeten.