Frans Duijts boeken

Frans Duijts boeken voor een optreden? Met deze populaire volkszanger en ambassadeur van het levenslied organiseert u altijd een geslaagd feest of event. Frans Duijts inhuren doet u bij bij Tribe Boekingen, het officiële boekingsbureau van Frans Duijts. Boek Frans Duijts en bezorg uw gasten de avond van hun leven.

Over Frans Duijts

Frans Duijts begon zijn muzikale carrière als geluidsman bij verschillende Nederlandse artiesten. Een baan waar hij, naast zijn werk bij het familie sloopbedrijf Duijts, toevallig in rolde. Tijdens het testen van de microfoons zong Frans liedjes van Andre Hazes. Dit bleef niet onopgemerkt: Frans deed dit zo goed dat hem werd aangeboden om een volledige show te geven als Andre Hazes-imitator. Van het een kwam het ander en voor hij het wist had Frans er een baan bij.

Succes Frans Duijts

Eind 2005 bracht Frans Duijts ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ uit, dat oorspronkelijk is geschreven door Pierre Kartner, beter bekend als Vader Abraham. Andre Hazes zong dit lied al eens eerder in 1986. In 2008 werd de populariteit van Frans Duijts bevestigd met zijn deelname aan het televisieprogramma De Zomer Voorbij. Jan Smit nodigde de zanger uit in het populaire TROS-programma om op te treden. De Hazes-cover kwam binnen op plek 32 in de Single Top 100 en Frans’ eerste succes was een feit. Ook mocht Frans Duijts het jaar erop de prijs in ontvangst nemen voor meest gedraaide Nederpophit in de horeca voor ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’.

Frans vond het geweldig om met Andre Hazes-nummers op te treden, maar had altijd de wens om zalen te vullen met zijn eigen repertoire. Deze wens kwam uit in 2006 met zijn debuutalbum: ‘Ik zing een lied voor jou’ (later is de titel veranderd in ‘Denken dat je alles mag’). De volkszanger uit Tiel heeft inmiddels 7 albums uitgebracht. Voor zijn album ‘Oud & Vertrouwd’ ontving Frans Duijts zelfs, uit handen van Johnny de Mol, een Edison in de categorie Volksmuziek.

Naast zijn populariteit in de Nederlandse horeca werd Frans Duijts ook steeds vaker geboekt in het land en werd zijn muziek steeds vaker gedraaid op de radio. Naast de regionale radiostations werd Frans Duijts ook steeds vaker opgenomen in de afspeellijsten van Radio 100%NL, Radio 2 en Radio538.

In 2010 en 2015 werd Frans Duijts uitgenodigd door Jan Smit om te verschijnen in het populaire TV-programma De Beste Zangers van Nederland van de AVROTROS. De volkszanger mocht zijn kunsten vertonen op het zonovergoten Ibiza en nam het op tegen collega-artiesten als René Froger, Jamai, Jeroen van der Boom, Frans Bauer, Do, Jan Keizer en Lange Frans. Tijdens de laatste deelname behaalde Frans de eerste plaats samen met Julia van der Toorn.

In oktober heeft Frans zijn nieuwste album ‘Tijdloos’ uitgebracht op het platenlabel Dino Music waar onder andere de single ’t Is mooi geweest’ op staat. Via deze link kunt u een sampler beluisteren van het album.

Frans Duijts boeken voor een optreden

Gezellig meezingen met de hits van Frans Duijts? Boek Frans Duijts nu bij Tribe Boekingen. U kunt Frans Duijts boeken met tape-set of met een liveband. Neem contact met ons op via onderstaande buttons voor een vrijblijvend voorstel. Bij Tribe Boekingen kunt u ook andere Nederlandstalige artiesten, zoals Xander de Buisonjé of Wolter Kroes, boeken.

Frans Duijts boeken vanaf € 3.995,00

Frans Duijts Agenda
24-08-2017
RENDERING
25-08-2017
LEVENSLIED EINDHOVEN
26-08-2017
DE POLLEN
26-08-2017
KAPELLE
26-08-2017
FOUTEZOMERFEEST
27-08-2017
GOUVERNEUR
11-09-2017
LOTJE
16-09-2017
SPEELTUINVERENIGING DE VLUCHTHEUVEL
07-10-2017
HOLLANDISCHE ABEND
14-10-2017
ETTEN-LEUR
14-10-2017
INSPYRIUM
20-10-2017
OUDEWATER
Direct Frans Duijts boeken
Artiest*
Datum*
Tijd*
Plaats | Locatie*
Type evenement*
Bijzonderheden
Uw naam*
Uw bedrijfsnaam*
Uw e-mailadres*
Uw telefoonnummer*
Inschrijven voor de Tribe Boekingen nieuwsbrief?