Die Tolle Leute boeken

Die Tolle Leute boeken: een geweldig feest waar nog lang over nagepraat wordt. Een optreden van Die Tolle Leute zit boordevol schlagers, après-ski-hits en Oktoberfest-knallers.

Over Die Tolle Leute

Die Tolle Leute is al jarenlang een populaire act voor Oktoberfesten, dorpsfeesten, festivals en feesttenten. Het feesttrio bestaat uit Eelco Koenjer (zang), Sander Booijink (bas) en Erik Langenbach (gitaar), beter bekend als Wolfgang, Heinrich en Lothar. Hun eerste single Brennt dein Hut kwam in januari 2012 uit en in 2014 streden ze met hun single Schenk mir dein Herz! bij 3FM om de titel Carnavalshit van het jaar.

Hits

Die Tolle Leute hebben één doel: een volle dansvloer met mensen die helemaal los gaan. Overal waar ze spelen gaat het dak eraf! Hun nummers zullen u vaak bekend in de oren klinken. Een greep uit hun repertoire:

  • Rosamunde
  • Festival der Liebe
  • Wunderbar
  • Viva Colonia
  • Cowboy Und Indianer

Een optreden van Die Tolle Leute bestaat uit Duitstalige hits, een onvermoeibaar enthousiasme, veel interactie met het publiek, een hoog entertainmentgehalte en vooral een grote dosis zelfspot.

Die Tolle Leute boeken voor een optreden


Die Tolle Leute boeken voor uw evenement? Een optreden van dit feesttrio duurt 30 minuten en is vooral zeer geschikt voor dancings, feesttenten, festivals, dorpsfeesten, bedrijfsfeesten en natuurlijk après-ski. Boek Die Tolle Leute via Tribe Boekingen.

Die Tolle Leute boeken vanaf € 1.295,00

Die Tolle Leute Agenda
27-08-2017
GOFFERTPARK NIJMEGEN
27-08-2017
BOUWVAKFEESTEN NIEUW HEETEN FEESTTENT
08-09-2017
FEESTTENT EXPANSIETERREIN
23-09-2017
AHOY
30-09-2017
EVENEMENTENTERREIN UFFELTE
07-10-2017
GOFFERTPARK NIJMEGEN
07-10-2017
OKTOBERFEST ROOSENDAAL
Direct Die Tolle Leute boeken
Artiest*
Datum*
Tijd*
Plaats | Locatie*
Type evenement*
Bijzonderheden
Uw naam*
Uw bedrijfsnaam*
Uw e-mailadres*
Uw telefoonnummer*
Inschrijven voor de Tribe Boekingen nieuwsbrief?