Coverband

Een top coverband vind je hier

Als je een coverband wil boeken, moet je bij Tribe Boekingen zijn. Een coverband speelt een uiteenlopend repertoire, met voor ieder wat wils. Ze weten als geen ander hoe ze een avond moeten opbouwen en geven daarom 100% feestgarantie voor jouw evenement.

In ons land is er een immens aanbod aan live coverbands. Vaak zie je door de bomen het bos niet meer als je op zoek bent naar een goede live coverband. Wij hebben alleen de besten van ons land in ons aanbod, zoals The Originals, Boomerang, Robinson en Blizzert. Bands van topkwaliteit met een totaalbeleving en een onvergetelijke show. Onze coverbands kun je met een gerust hart op elk soort evenement neerzetten, van bruiloft tot festival tot kermis. Het zijn allemaal muzikanten met een schat aan ervaring en met performance en show in het bloed.

Coverband gezocht?

Of het nu chique en smaakvol moet zijn voor een besloten bedrijfsfeest of groots en knallend voor een enorm tentfeest, onze coverbands weten er altijd raad mee. Elke band is uniek; de juiste band op de juiste plek is waar de magie begint. Wil je een coverband boeken maar weet je niet welke band op jouw evenement past? Wij zijn expert op dat gebied. Neem direct contact met ons op.

Bekijk alle artiesten

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van Tribe Boekingen in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.