Skip links

Henk & Ton

Zanger

Henk & Ton zijn dé frontmensen van de wereldberoemde Janse Bagge Bend. Als duo verzorgen ze kolderieke optredens lauter bestaande uit Janse Bagge Bend nummers, vol met onzin en flauwekul.

DJ Maus boeken

DJ Maus

Dj

DJ Maus is een allround DJ pur sang. Door zijn jarenlange ervaring en met zijn energieke manier van draaien weet hij overal, maar dan ook echt overal een feest van te maken.

DJ Paul van de Laar boeken

DJ Paul van de Laar

Dj

DJ Paul van de Laar is een allround DJ die overal graag gezien wordt door organisatoren en publiek. Paul bewijst iedere keer weer dat hij juist degene is die met zijn interactie het maximale uit het publiek haalt.

We Two

Band,Zanger

We Two is een Belgisch duo ontstaan uit de in de jaren 90 immens populaire band Unity. Sinds 1993 heeft We Two reeds duizenden optredens achter de rug. Met een unieke sound en onbeperkt repertoire staat dit duo garant voor succes.

Ziesjoem boeken

Ziesjoem

Zanger,Zangeres

Ziesjoem weet het publiek te boeien en zalen en pleinen op de kop te zetten. De groep vernieuwt regelmatig haar repertoire en haar kostuums en nog steeds heeft het drietal ontzettend veel plezier bij de optredens.

Shakin' Dj's boeken

Shakin’ Dj’s

Dj

Shakin’ DJ’s zijn 3 gekke DJ’s die samen iets leuks hebben opgericht. De Limburgse Shakin’ Dj’s zijn zowel in te zetten als hoofd act of als aanvulling in een Duits- en Limburgstalige line-up.

Paul en Leo boeken

Paul en Leo

Zanger

Paul & Leo timmeren als zang- en schrijversduo al sinds 1986 aan de weg. Begonnen als deelnemers aan het Heerlens Sjlagerkonkoer, braken ze in 2001 provinciaal door met hun deelname aan de Waolse Medammecour met hun liedje “Hinge gen Hergod’s vót”.

Party Kryner boeken

Party Kryner

Band,Zanger

Party Kryner zorgt bij ieder evenement voor feest en sensatie vanaf de eerste seconde. Of de zaal nu wel of niet is opgewarmd, een set van Party Kryner is gegarandeerd feest.

Otto und Marie boeken

Otto und Marie

Zanger,Zangeres

Duitstalig duo Otto und Marie is gewapend met een Duits en Limburgstalig repertoire en een aanstekelijk enthousiasme. Zo maken zij van ieder optreden één groot feest. Alles wordt live gezongen en dat in passende outfits, ‘Dirndl und Lederhose’.

Marleen Rutten boeken

Marleen Rutten

Zangeres

De zangeres Marleen Rutten is als opkomend Limburgs- én Duitstalige zangeres een absolute aanrader voor jouw feest of evenement. Ze timmert flink aan de weg en zal een feestelijk en fris optreden naarzetten.

Ken & Bob boeken

Ken & Bob

Zanger

Ken & Bob maken met hun Limburgse nummers op een enthousiaste manier je feest compleet. Van herkenbare Limburgse feestmuziek tot Vastelaoves nummers die op lokaal niveau meerdere malen in de prijzen vielen!

Gwen boeken

Gwen

Zangeres

Gwen is een zangeres die zowel in de Limburgse als Duitse taal zingt. Met deels eigen repertoire en herkenbare Limburgse en Duitse titels zal Gwen ervoor zorgen dat elk optreden een feestje wordt!

Meer artiesten laden