Skip links

Blog

Een uniek kijkje achter de schermen bij Tribe Boekingen

In deze blog deelt het team van Tribe Boekingen regelmatig haar ervaringen. Zo krijg je een uniek kijkje achter de schermen bij ons boekingskantoor. Onze werkzaamheden zijn nooit saai. Als je met artiesten en op evenementen werkt maak je van alles mee. We hebben te maken met verschillende mensen, maar ook met techniek en weersomstandigheden. Daarnaast weten wij door onze jarenlange ervaring als geen ander wat de do’s en dont’s zijn als het op entertainment aankomt. Dit delen we graag met je in deze blog.

We laten verschillende collega’s aan het woord, want ieder heeft weer zijn eigen expertise en interesses. Zo delen we verschillende kanten van het verhaal. Wij staan altijd klaar om je te adviseren over het boeken van artiesten, maar hier delen we alvast onze beste tips.

Heb je vragen of suggesties waar we in onze blog over kunnen schrijven? Laat het ons dan zeker weten via media@tribeboekingen.nl. Ook ontvangen we graag je leukste, mooiste of grappigste foto’s van onze evenementen en artiesten voor onze blog en Social Media.

Op de hoogte blijven?

Wil je nog beter op de hoogte blijven van Tribe Boekingen? En meteen een seintje krijgen als er een nieuwe blog verschijnt? Word lid van onze Tribe familie! Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief. Daarnaast kun je ons ook volgen op Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn.

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in voor onze e-mail nieuwsbrief en ontvang maandelijks een kijkje in de keuken van Tribe Boekingen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.