Beschrijving

Ziesjoem

Ziesjoem boeken

Limburgs trio voor je feest of evenement

Ziesjoem boeken voor je evenement? Dit trio is exclusief te boeken bij Tribe Boekingen.
De eerste jaren trad de groep op als herkenbare zeeschuimers, piraten; alle nummers hadden op één of andere manier ook te maken met zeeroverij en visserslatijn. Na enkele jaren alleen op boten te hebben opgetreden, werd geprobeerd of ook het publiek aan land gevoelig was voor de groep die zich vooral onderscheidde door hun opvallende piraten-kostuums.

Maastrichtse zeerovers

Al gauw werden alle Limburgse zalen bestormd door de Maastrichtse zeerovers. Begin 90’er jaren kreeg Ziesjoem! met het nummer “Zjuulke Zeuthout” een grote hit en in 1996 werd het Maastrichts Vastelaovendsleedsje gewonnen (“Drei daog laank verlore” van Marc Quaaden en Peter Ruijters). Een nog grotere hit volgde in 1997: Lekker Menneke, het nummer dat nog steeds onmisbaar is tijdens optredens.

In 2011 vierde Ziesjoem! hun 25-jarig bestaan. In dat jaar werd de groep ook benaderd door André Rieu om enkele nummers te zingen, onder begeleiding van het Johann Straussorkest, tijdens de zes Vrijthof-concerten. Het grandioze hoogtepunt van de Ziesjoem!-loopbaan!

Limburgs trio op grote podia

Nog steeds staan Marly, Roger en Jos het hele jaar door op de grote podia in Nederlands en Belgisch Limburg. Ze weten het publiek te boeien en zalen en pleinen op de kop te zetten. De groep vernieuwt regelmatig haar repertoire en haar kostuums en nog steeds heeft het drietal ontzettend veel plezier bij de optredens. Dat plezier stralen zij uit en Ziesjoem! is ervan overtuigd dat dit plezier nog lang wordt uitgestraald.

Ziesjoem boeken

Ziesjoem boeken voor je feest of evenement doe je nu exclusief bij Tribe Boekingen. Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en meer informatie.

Boeken
    • 625 €

0.00

Nr. Eins
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Excl. geluid en licht

Bezetting

3 personen

Genre

Limburgstalig

Prijs

€ 625,00

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

,

Evenementen

,

Genre

Tijd

Type event

, , , , , , ,

Budget