Beschrijving

Xander de Buisonjé

Xander de Buisonjé boeken

Nederlandstalige zanger Xander de Buisonjé op je event

Xander de Buisonjé boeken voor een optreden? De zanger van Nederlandstalige klassiekers is, naast een gevestigd presentator, een uitstekende entertainer voor jouw feest of event.

Xander de Buisonjé in Volumia!

Xander de Buisonjé werd bekend als de frontman van Volumia! Hij schreef de populaire nummers waarmee Volumia! een groot succes werd: ‘Het is over’, ‘Afscheid’ en ‘Hou me vast’. De nummers behoren inmiddels tot de Nederlandstalige klassiekers. Volumia! viel in 2002 uit elkaar.

Solocarrière van Xander de Buisonjé

Na Volumia! besloot Xander de Buisonjé verder te gaan als soloartiest. De zanger is een van de populairste artiesten van Nederland en wordt zeer regelmatig geboekt. Voor zijn laatste album Xander in Concert kreeg hij een Gouden Plaat. Zijn single ‘De wereld redden’, die uitkwam in 2012, belandde in de top 10 van iTunes.

Xander de Buisonjé heeft naast zijn muzikale carrière een theatershow gedaan en diverse concerten en televisieprogramma’s gepresenteerd. Bij ‘Xander omarmt’, zijn interactieve theatershow, liet hij zich inspireren door zijn publiek en vierde hij de vriendschap van zijn bezoekers op het podium. Als presentator stond hij op het podium van De Vrienden van Amstel LIVE!, Studio 9 en het televisieprogramma ‘Zij gelooft in mij’.

Ook vervult Xander de rol van coach, producer en Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke stand. Bij uitstek drie dynamische en energieke manieren om zijn passie voor muziek over te geven aan anderen. Als coach begeleidt hij zowel individuele artiesten als collectieven en als producer is hij onder andere betrokken bij het creatie-proces van Cookhouse.
Xander is daarom naast zanger ook in te zetten als spreker voor zakelijke evenementen.

Xander de Buisonjé boeken voor een optreden

Xander de Buisonjé boeken voor een optreden doe je exclusief bij Tribe Boekingen. Je kunt Xander de Buisonjé boeken met een live band of een tape-set, maar hij is tevens in te zetten als spreker voor je bedrijfsevenement of seminar. Neem contact met ons op voor meer informatie en boekingen.

Foto: Bart Heemskerk

Boeken
    • 8500 €
    • 12500 €

0.00

Tribe Boekingen
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Incl. geluid < 500 pers. en vleugel

Bezetting

1 persoon

Genre

Nederlandstalig

Prijs

Vanaf € 8.500,00

Boekingsmogelijkheden

  • Ook met live band te boeken