Skip links

Wolter Kroes

0.00

Wil je lekker meezingen met de grootste hits van Wolter Kroes? Met een optreden van deze populaire Nederlandse zanger wordt elk feest of evenement een fantastisch spektakel!

Beschrijving

Wolter Kroes

Wolter Kroes boeken

Populaire Nederlandse zanger op je feest of evenement

Wolter Kroes boeken voor een optreden? Met een optreden van deze populaire Nederlandse zanger wordt elk feest of evenement een fantastisch spektakel! Wolter Kroes boeken doe je exclusief bij Tribe Boekingen.

Over Wolter Kroes

Dat Wolter Kroes een geboren muzikant is, bleek al toen hij op zijn vijfde begon met drummen. Zijn zangcarrière startte pas later, toen hij op zijn twintigste een talentenjacht won. Hij maakte hierna van zingen zijn werk en begon met optreden op verschillende plaatsen. Enkele jaren later kreeg hij zijn eerste platencontract aangeboden.

Succes Wolter Kroes

In 1989 bracht Wolter Kroes zijn eerste single Ik mis je elke dag een beetje meer uit. Zijn echte doorbraak was echter in 1995, toen hij een hit scoorde met de single Laat me los. Dit nummer was afkomstig van het gelijknamige album waarop hij ook een duet met Willeke Alberti zong. Het album werd een grote hit succes en stond wekenlang in de Album Top 100.

Na dit eerste grote succes had Wolter Kroes de smaak te pakken en bracht hij meer grote hits uit. In 2000 scoorde hij een grote hit met Ik heb de hele nacht liggen dromen en met Sjalalala haalde hij in 2009 de top 10 van de Single Top 100. In 2008 scoorde Wolter Kroes zijn eerste nummer-1 hit met het nummer Viva Hollandia. Dit nummer bracht hij uit ter ere van het EK-voetbal in Zwitserland en Oostenrijk. In 2014 bereikte Wolter weer een nummer-1 positie in de Single Top 100 met het nummer Ik ben je prooi.

Formidabel

In het najaar van 2016 kwam het nieuwste album van Wolter Kroes, Formidabel, uit. Op dit album wordt hij begeleid door een volledig orkest en steekt hij grote klassiekers in een nieuw jasje, namelijk met een Nederlandse tekst. Hiervoor ontving hij de Geels Populariteit Award voor het meest bijzondere album.

Wolter Kroes boeken voor een optreden

Optreden doet Wolter Kroes graag en veel. Hij geeft jaarlijks tot wel 300 shows, door het hele land. Hij is al jaren een van de meest geboekte artiesten van het land. Ook heeft hij met zijn eigen show al vijf keer Ahoy én zeven keer de Heineken Music Hall uitverkocht. En was hij al twee keer te zien met een eigen show in de Nederlandse theaters.

Wil je lekker meezingen met de grootste hits van Wolter Kroes? Wolter Kroes is exclusief te boeken bij Tribe Boekingen. Neem voor informatie of boekingen contact met ons op.

Boeken
    • 5950 €
    • 9975 €

0.00

Tribe Boekingen
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Incl. geluid < 500 pers.

Bezetting

1 persoon

Genre

Nederlandstalig

Prijs

Vanaf € 5.950,00

Boekingsmogelijkheden

  • Zowel als tape act als met 7-koppige live band te boeken

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

Tijd

Type event

, , , , , ,

Budget