Beschrijving

Tino Martin

Tino Martin boeken

Bekende zanger Tino Martin op je feest

Tino Martin boeken kan nu bij Tribe Boekingen. Tino Martin komt op zijn 14e voor de eerste keer in aanraking met het artiestenvak in de strandtent van zijn oom en tante. Vanaf dat moment weet hij dat hij dit de rest van zijn leven wil doen en gaat alles in sneltreinvaart.

In 2002 is Tino finalist van Hennie Huisman’s Soundmix Show met een nummer van René Froger. Daarna maakt hij zijn opwachting in de prime time TV-shows naast verschillende grote Nederlandse artiesten.
In de daarop volgende jaren treedt Tino Martin veel op in binnen- en buitenland. In 2009 vestigt hij definitief zijn naam door een aantal uitverkochte optredens met live orkest in het Concertgebouw Den Haag en in Het Paard van Troje.

In 2013 tekent Tino Martin een meerjarig platencontract bij Studio One. Zijn aanstekelijke energie werpt al snel zijn vruchten af wat resulteert in het nummer ‘Doe wat je wil’.
Daarna in 2014 komt Tino met drie nieuwe single’s, namelijk: De gevierde man, Mijn vriend en Jij liet mij vallen.
In het voorjaar van 2015 was Tino Martin nog een veelbesproken kandidaat in het SBS6 programma Bloed, Zweet & Tranen. Later dat jaar stond hij tweemaal in een uitverkochte Schouwburg van Amstelveen. In dit zelfde weekend werd zijn eerste eigen album ‘Jij liet me vallen’ gereleased. Het album stond wekenlang in de Album Top100 en zijn singles waaronder het met ‘de Koos Alberts Award’ bekroonde ‘ Toch zal ik altijd aan je denken’ werden in een korte periode miljoenen keren bekeken en gestreamed op YouTube en Spotify. Ook ontving hij dit jaar een Edison voor zijn eerste album ‘Jij liet me vallen’.

Uitverkochte Heineken Music Hall én Ziggo Dome

De dromen van Tino Martin kwamen uit op 28 mei 2016; een uitverkochte Heineken Music Hall. Hier bracht hij zijn nieuwste single ‘Dat ik je zo zou missen’ voor het eerst ten gehore.
In juni 2017 stond hij voor een uitverkocht Ziggo Dome. Ter promotie daarvan is de single en videoclip ‘Later als ik groter ben’ uitgebracht. Ook is zijn 2e album ‘Hoe ik het zie’ met daarop 10 gloednieuwe nummers en zijn nieuwste single ‘Blijf bij mij’ inmiddels een feit. In Januari 2018 geeft Tino concerten in Koninklijk Theater Carré en het AFAS Circustheater. Ook is hij datzelfde jaar onderdeel van het programma Beste zangers van Nederland. Het succes van Tino Martin blijft groeien: in 2019 geeft hij diverse grootse concerten in het Olympisch stadion in Amsterdam.

Tino Martin boeken

Neem contact met ons op voor meer informatie en het boeken van Tino Martin.

Boeken
    • 8995 €

0.00

Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Incl. geluid < 400 pers.

Bezetting

1 persoon

Genre

Zanger

Prijs

Vanaf € 8.995,00

Boekingsmogelijkheden

  • Live met band 1 x +- 60 min. / 2 x +-45 min. op aanvraag

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

Tijd

Type event

, , , ,

Budget