Beschrijving

Thomas Berge

Thomas Berge boeken

Nederlandse zanger Thomas Berge op je evenement

Thomas Berge boeken voor je feest of evenement doe je nu bij Tribe Boekingen.
Thomas Berge (artiestennaam van Chiel Ottink) staat al bijna vijftien jaar op de Nederlandse podia. Als scholier stond hij al in het spotlicht bij theatergroepen en kinderkoren, maar zodra zijn eerste single in 2002 een succes werd, was het hek van de dam

Thomas Berge zijn eerste successen

Thomas Berge sleepte als vijftienjarige de aanmoedigingsprijs de Zilveren Harp in de wacht, hij trad met De Toppers op in de Amsterdam Arena en stond meerdere malen voor zijn eigen publiek in een uitverkochte Heineken Music Hall. Ook Had Thomas zijn eigen realitysoap op tv en zagen miljoenen kijkers hem in het tv-evenement ‘The Passion’. Nadat hij in het programma ‘De beste zangers van Nederland’ het Gordon-succes ‘Kon ik maar even bij je zijn’ had vertolkt, raadde Gordon hem aan om dit nummer zelf ook uit te brengen. Een stap met grote gevolgen, want het leverde Thomas Berge zijn eerste nummer één hit op.

Thomas Berge heeft zich uiteraard ontwikkeld als artiest en muzikant nadat hij als kind al zijn eerste stappen op de Nederlandse podia zette. Enkele jaren geleden legde hij zich toe op het schrijven van eigen songs. Een logische stap, na jaren lang zijn stem te hebben uitgeleend aan teksten en liedjes van andere componisten en auteurs. Thomas Berge is niet enkel zelfvoorzienend in zijn repertoire, ook andere artiesten maken graag gebruik van zijn gave als auteur en componist. Zo heeft Thomas een aandeel in de het ‘’leef!’’ van André Hazes.

“Beter Bij Mij’’ is de titel van de nieuwe single die op 15 april 2016 verscheen op Dino Music en is daarmee de eerste single van Berge op het zeer actieve label welke ook artiesten als Jeroen van der Boom, Frans Duijts en Wolter Kroes vertegenwoordigt.

Thomas Berge boeken?

Thomas Berge boeken voor je feest of evenement doe je nu bij Tribe Boekingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Boeken
    • 2975 €
    • 3995 €
    • 7500 €

0.00

Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min

Techniek

Incl. geluid < 250 pers.

Bezetting

1 persoon

Genre

Zanger

Prijs

Vanaf € 2.975,00

Boekingsmogelijkheden

  • Ook met live band te boeken
  • Ook met live band én dj te boeken