Beschrijving

The Originals

The Originals boeken

Coverband The Originals met meer dan 5000 nummers

The Originals boeken voor een optreden? Deze coverband zorgt gegarandeerd voor een feest om nooit te vergeten. The Originals is exclusief te boeken bij Tribe Boekingen.

Over The Originals

The Originals is een Nederlandse coverband die alles op verzoek speelt. Welk liedje je ook wilt horen; The Originals spelen het direct voor je. De band heeft een assortiment van meer dan 5000 nummers dat ze door het hele land ten gehore brengen. Ze spelen op festivals en bedrijfsevents, in concertzalen, feesttenten en zelfs live vanuit de radiostudio van De Coen & Sander Show. Ze zetten met hun muziek, led-schermen en animaties op maat een spectaculaire en interactieve show neer.

Een interactief muziekspektakel

De beste coverband van Nederland geeft een interactieve show om nooit te vergeten. Het publiek staat centraal tijdens de show en iedereen mag vanaf het verzoekjespodium bepalen wat The Originals gaat spelen.

Wie zijn The Originals?

The Originals bestaat uit vijf muzikale talenten. Axel Lindelauf kennen we van Volumia! Hij is verantwoordelijk voor de toetsen en zang. Jeroen van den Berg doet bij The Originals de zang en percussie. Ook ontvangt hij op het verzoekjespodium de mensen die een nummer willen aanvragen. Hans Vorstenbosch kennen we van De Coronas. Hij speelt gitaar, toetsen en hij zingt. Lars van Starrenburg, bekend van de band Rigby, speelt op de basgitaar. Tot slot hebben we Tim Brink die achter op het podium los gaat op de drums en percussie.

The Originals boeken voor een optreden

The Originals zijn te boeken voor verschillende gelegenheden. Ze traden al op bij privéfeesten, festivals, poppodia en bedrijfsfeesten. The Originals is maandelijks te gast in De Coen & Sander Show op Radio 538 en heeft opgetreden op bijzondere locaties, waaronder:

Strandfestival ZAND
538Live XXL
De Vrienden van Amstel LIVE!
Stöppelhaene
de Nijmeegse Vierdaagsefeesten.

Gezellig meezingen met de hits van The Originals? Je kunt the Originals exclusief boeken bij Tribe Boekingen. Neem contact met ons op voor meer informatie en boekingen.

Boeken
  • 5995 €
   3 x 45 min., incl. geluid < 500 pers., licht en ledscreens
  • 6995 €
   3 x 45 min., incl. geluid < 500 pers., licht en ledscreens

0.00

Heb je vragen? Bel ons dan!
Neem contact met ons op
Tribe Boekingen
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

3 x 45 min.

Techniek

Incl. geluid < 500 pers., licht en ledscreens

Bezetting

5 personen

Genre

Coverband

Prijs

Vanaf € 5.995,00

Boekingsmogelijkheden

 • Akoestische set 1 x 60 min. op aanvraag