Beschrijving

Schintaler

Schintaler boeken

Populaire limburgstalige band op je feest of evenement

De populaire Limburgstalige band Schintaler brak midden jaren 90 door in het zuiden van het land, met de single ‘Mien Limburgs Landj’. Schintaler boeken doe je nu exclusief bij Tribe Boekingen.

Doorbraak Schintaler

In hetzelfde jaar bracht de band hun debuut cd ‘Golvend Heuvelland’ uit, met hitsingles als ‘Greumelevlaai, ‘Limburgse Meid’, en ‘Veer hubbe zin d’rin’. Ook de volgende albums werden heel positief onthaald, met als absolute hoogtepunt de single ‘Welkom in Limburg’ (2004) van het album ‘De Sjoanste van de Schintaler’ waarvan meer dan 100.000 albums werden verkocht.

Limburgse band met vele aanvragen

Kort daarna vertrokken twee bandleden naar het inmiddels wereldberoemde Johann Strauss orkest van Andre Rieu. In 2010 gaf de Limburgse band Schintaler twee uitverkochte afscheidsconcerten in het Hanenhof te Geleen. Daar waar het ooit allemaal begon.

Onder het motto ‘het bloed kruipt waar het niet gaan kan’ kwam de band in 2013 weer bijeen voor een aantal optredens. Ook vandaag de dag krijgt de band nog steeds veel aanvragen, maar treden ze beperkt op vanwege het drukke schema van Andre Rieu. De spaarzame keren dat de band Schintaler live te bewonderen is gaat het dak er steevast af!

Schintaler boeken voor je evenement

De populaire Limburgstalige band Schintaler boeken doe je exclusief bij Tribe Boekingen. Neem contact met ons op voor meer informatie en boekingen.

Foto: John Klijnen

Boeken
    • 6500 €

0.00

Nr. Eins
Boekingsinformatie

Tijdsduur

2 x 75 - 90 min.

Techniek

Incl. geluid en licht < 1.500 pers.

Bezetting

7 personen

Genre

Limburgstalig

Prijs

€ 6.500,00

Extra informatie

Aantal genodigden

Evenementen

,

Categorie

Genre

Tijd

Type event

, , , ,

Budget