Skip links

Samir Sami

0.00

Rapper Samir Sami, bekend van het SBS6 programma House of Talent, is nu in te zetten voor je feest of evenement. Tijdens zijn optreden weet Samir zijn publiek een mega adrenalinekick te bezorgen en zal niemand stil blijven staan!

Beschrijving

Samir Sami

Samir Sami van House of Talent boeken

Boek deze rapper uit het SBS6 programma exclusief bij Tribe Boekingen

Samir Sami boeken doe je exclusief bij Tribe Boekingen. Deze rapper, bekend van het SBS6 programma House of Talent, is in te zetten voor jouw feest of evenement. Als vierjarig jongetje raakte Samir Sami geïnspireerd door rapmuziek en begon hij zijn eigen liedjes te schrijven. Hij droomde van een carrière in de spotlights en heeft alles in zijn leven opgeofferd voor een plek in House of Talent waar hij zijn carrière professioneel wil uitbouwen. Muziek, Vrouwen, Money en Feest is waar Samir voor leeft. Tijdens zijn optreden weet Samir zijn publiek een mega adrenalinekick te bezorgen en zal niemand stil blijven staan!

100% – Samir Sami

In navolging van zijn eerste single ‘Prah’ weet Samir met zijn nieuwe single ‘100%’ een duidelijke stempel te drukken op zijn muzikale voorkeur: een nonchalante traptrack met een keiharde beat. De officiële videoclip is vanaf nu beschikbaar op YouTube. Rapper Adje (Nederlandse rapper, meervoudig genomineerd voor de State Awards, muziekprijs voor Nederlandse Hiphop-/Urban artiesten) heeft Samir inhoudelijke input gegeven om de track het geluid van ‘nu’ te geven. Met ‘100%’ hoopt Samir zijn naam in de clubscene te vestigen. Daarnaast lanceert hij vanaf zondag 23 september zijn nieuwe YouTube-concept #SAMISUNDAY waarmee hij iedere zondag een nieuwe track op zijn YouTube kanaal zal uploaden.

Samir Sami van House of Talent boeken

Wil je deze rapper uit het SBS6 programma House of Talent boeken voor je feest of evenement? Samir Sami boeken doe je exclusief bij Tribe Boekingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Boeken

0.00

Tribe Boekingen
Boekingsinformatie

Tijdsduur

In overleg

Techniek

Nader te bepalen

Bezetting

1 persoon

Genre

Rapper

Prijs

Op aanvraag

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

,

Type event

, , , ,