Skip links

Robinson

0.00

Robinson is een coverband die je meeneemt op een muzikale ontdekkingsreis door vele stijlen van de muziek. Gedreven door een ontembare nieuwsgierigheid naar wat ons publiek beweegt, ontroert en uit haar dak laat gaan.

Beschrijving

Robinson

Robinson boeken

Avontuurlijke coverband voor je bedrijfsfeest of bruiloft

Robinson boeken voor jouw evenement of feest: beleef een avond vol muzikale én visuele hoogtepunten. De band behoort tot de top van de Nederlandse coverbands en geeft een show weg die je niet snel zult vergeten.

Over Robinson

Robinson is een coverband die je meeneemt op een muzikale ontdekkingsreis door vele stijlen van de muziek. Gedreven door een ontembare nieuwsgierigheid naar wat ons publiek beweegt, ontroert en uit haar dak laat gaan. Een avontuurlijke expeditie die we samen beleven!

Robinson bestaat uit 6 rasmuzikanten, waaronder een te gekke zanger en zangeres, wiens missie niet is geslaagd tot iedereen geniet, lekker los gaat op de dansvloer en vol nieuwe energie weer naar huis gaat!

Een complete show

Onze LEDwall en lichtshow dragen bij aan deze maximale beleving. Robinson zet niet alleen muzikaal een spectaculaire show neer, maar weet ook op visueel gebied te imponeren. De shows van Robinson worden altijd ondersteund door een full colour LED-wall die op verschillende manieren wordt ingezet. Het is ook mogelijk om deze visuals geheel in de stijl van het evenement af te spelen. Hierdoor ontstaat er een complete show die veel indruk zal achterlaten.

Robinson boeken voor een optreden

Wil je mee op avontuur? Come check us out! Via Tribe Boekingen kunt je coverband Robinson exclusief inhuren voor een show om nooit te vergeten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Boeken
    • 4995 €
    • 5495 €

0.00

Tribe Boekingen
Boekingsinformatie

Tijdsduur

3 x 45 min.

Techniek

Incl. geluid en licht < 1.500 pers. en ledwall

Bezetting

6 personen

Genre

Coverband

Prijs

Vanaf € 4995,00

Boekingsmogelijkheden

  • Zowel voor openbare als besloten evenementen in te zetten