Skip links

Quincy Wilson

0.00

Quincy Wilson is DJ en producer en is van jongs af aan gepassioneerd door muziek. Hij wil in House of Talent zijn grote doorbraak maken. Quincy Wilson weet iedere zaal plat te draaien met zijn dampende beats.

Beschrijving

Quincy Wilson

Quincy Wilson van House of Talent boeken

Boek deze DJ uit het SBS6 programma exclusief bij Tribe Boekingen

Quincy Wilson boeken doe je exclusief bij Tribe Boekingen. Deze DJ, bekend van het SBS6 programma House of Talent, is in te zetten voor jouw feest of evenement.

Quincy Wilson is DJ en producer en is van jongs af aan gepassioneerd door muziek. Hij wil in House of Talent zijn grote doorbraak maken. Quincy Wilson weet iedere zaal plat te draaien met zijn dampende beats. Hij produceert vooral Urban, Hiphop en EDM en zijn tracks kenmerken zich door zijn eigen vocals. Hij draaide op vele festivals waaronder Dancetour en Mysteryland. House of Talent is het podium waar Quincy al jaren van droomt en hier wil hij zijn carrière naar the next level tillen.

Het voelt zo goed – Quincy Wilson

In navolging van zijn debuutsingle ‘Ik Wil Jou Niet Kwijt’ weet Quincy met ‘Het Voelt Zo Goed’ zijn eigen herkenbare sound te benadrukken. De featuring met Delany lijkt een schot in de roos. Beide artiesten behoren tot de favorieten binnen het programma getuigen hun explosief groeiende social media accounts, streams en views, maar bovenal levert de combinatie van een goede beat met een commerciële twist, de ‘Quincy Wilson-sound’ en de toevoeging van de veelzijdige vocals van Delany, met in dit geval zelfs een Spaanstalige verse, een track op met een enorme feel good vibe.

Quincy Wilson van House of Talent boeken

Wil je DJ en producer Quincy Wilson uit het SBS6 programma House of Talent boeken voor je feest of evenement? Quincy Wilson van House of Talent boek je exclusief bij Tribe Boekingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Boeken

0.00

Tribe Boekingen
Boekingsinformatie

Tijdsduur

In overleg

Techniek

Nader te bepalen

Bezetting

1 persoon

Genre

DJ

Prijs

Op aanvraag

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

, , ,

Type event

, , , , , ,