Beschrijving

Pater Moeskroen

Pater Moeskroen boeken

Aanstekelijke band Pater Moeskroen boeken voor je event

Pater Moeskroen boeken voor je feest of evenement doe je exclusief bij Tribe Boekingen. Pater Moeskroen mag met recht een begrip in de Nederlandse muziekscene worden genoemd. Opgericht in 1986, maken de heren inmiddels al meer dan dertig jaar (!) muziek.

Feest sensatie Pater Moeskroen

Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades: Pater Moeskroen brengt het op het podium met een karrenvracht aan instrumenten.
Live is de Nederlandse band een ware feest-sensatie, met bekende krakers als ‘Joost’, ‘Laat Maar Waaien’, ‘Dansen’, ‘Hela Hola’ en de absolute klassieker ‘Roodkapje’. De laatste staken ze in 2019 in een gloednieuw jasje met nieuwe clip en Roodkapje.

Pater Moeskroen in het theater

Naast de vele festival-, zaal- en cluboptredens duikt de groep ook jaarlijks het theater in. In de vele theatershows komen de talenten van de vijf multi-instrumentalisten maximaal naar voren en is er, naast muzikale feestnummers, ook plaats voor ontroering en diepgang. De laatste show ‘De Reservebelgen’ van Pater Moeskroen kwam met het gelijknamige nieuwe album weer boordevol met aanstekelijke songs.

Pater Moeskroen boeken voor je evenement

Pater Moeskroen op je feest of evenement geeft 100% feestgarantie. Hun aanstekelijke liedjes krijgen ongetwijfeld iedereen op de dansvloer. Wil je de feest band Pater Moeskroen boeken voor je evenement? Je vindt ze exclusief bij Tribe Boekingen. Voor informatie en boekingen neem contact met ons op.

Boeken
  • 2995 €
   1 x 30 min., excl. geluid en licht, incl. monitor set en backline (instrumenten)
  • 3995 €
   1 x 60 min., excl. geluid en licht, incl. monitor set en backline (instrumenten)

0.00

Heb je vragen? Bel ons dan!
Neem contact met ons op
Tribe Boekingen
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Excl. geluid en licht, incl. monitor set en backline (instrumenten)

Bezetting

5 personen

Genre

Feest band

Prijs

Vanaf € 2.995,00

Boekingsmogelijkheden

 • Set uit te breiden tot 60 min.
 • Incl. geluid en licht voor 500-2.000 pers. op aanvraag