Skip links

Pater Moeskroen

0.00

Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades: Pater Moeskroen brengt het op het podium met een karrenvracht aan instrumenten.

Beschrijving

Pater Moeskroen

Pater Moeskroen boeken

Aanstekelijke band Pater Moeskroen op je event

Pater Moeskroen boeken? Pater Moeskroen mag met recht een begrip in de Nederlandse muziekscene worden genoemd. Opgericht in 1986, maken de heren inmiddels al meer dan dertig jaar (!) muziek. Wil je Pater Moeskroen op je feest of evenement? Dat kan! De aanstekelijke feestband Pater Moeskroen is exclusief te boeken bij Tribe Boekingen.

Feest sensatie

Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades: Pater Moeskroen brengt het op het podium met een karrenvracht aan instrumenten.
Live is de Nederlandse band een ware feest-sensatie, met bekende krakers als ‘Joost’, ‘Laat Maar Waaien’, ‘Dansen’, ‘Hela Hola’ en de absolute klassieker ‘Roodkapje’. De laatste staken ze in 2019 in een gloednieuw jasje met nieuwe clip en Roodkapje.

Pater Moeskroen in het theater

Naast de vele festival-, zaal- en cluboptredens duikt de groep ook jaarlijks het theater in. In de vele theatershows komen de talenten van de vijf multi-instrumentalisten maximaal naar voren en is er, naast muzikale feestnummers, ook plaats voor ontroering en diepgang. De laatste show ‘De Reservebelgen’ kwam met het gelijknamige nieuwe album, weer boordevol met aanstekelijke songs.

Pater Moeskroen boeken voor je evenement

Pater Moeskroen op je feest of evenement geeft 100% feestgarantie. Hun aanstekelijke liedjes krijgen ongetwijfeld iedereen op de dansvloer. Wil je deze aanstekelijke feest band op je evenement? Pater Moeskroen is exclusief bij Tribe Boekingen te boeken voor optredens. Voor informatie en boekingen neem contact met ons op.

Boeken
    • 2995 €
    • 3995 €

0.00

Tribe Boekingen
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Excl. geluid en licht, incl. monitor set en backline (instrumenten)

Bezetting

5 personen

Genre

Feest band

Prijs

Vanaf € 2.995,00

Boekingsmogelijkheden

  • Set uit te breiden tot 60 min.
  • Incl. geluid en licht voor 500-2.000 pers. op aanvraag