Skip links

Pascal Redeker

0.00

Pascal Redeker timmert al een aantal jaar flink aan de weg en is één van de meest geboekte artiesten van Nederland. De Nederlandstalige zanger is onder meer bekend van zijn hitsingles Lieve Mathilde, Twee Bruine Ogen, I Love You, Kijk Om Je Heen en Dansen Tot De Zon Opkomt.

Beschrijving

Pascal Redeker

Pascal Redeker boeken

Populaire zanger voor je feest of evenement

Pascal Redeker boeken doe je nu exclusief bij Tribe Boekingen. Pascal Redeker timmert al een aantal jaar flink aan de weg en is één van de meest geboekte artiesten van Nederland. De Nederlandstalige zanger is onder meer bekend van zijn hitsingles Lieve Mathilde, Twee Bruine Ogen, I Love You, Kijk Om Je Heen en Dansen Tot De Zon Opkomt. Daarnaast zingt hij ook tal van feestelijke covers tijdens zijn shows. Of, zoals hij het zelf zegt, “Ik zing van Hazes tot House, zolang er maar een feestje wordt gebouwd!”.

Zanger voor je feest of evenement

Pascal Redeker is al sinds 2007 één van de vaste huiszangers van het bekende oer-Amsterdamse Café Bolle Jan, opgericht door de vader van René Froger. In 2012 verzorgde hij de ‘Halftime Show’ van ‘De Toppers in Concert’ voor 67.000 mensen in een kolkende Johan Cruijff Arena. In 2014 ontving hij een Party Award voor ‘Populairste Party Artiest’, in 2015 won hij deze prijs nog een keer en nam hij ook deel aan het tv-programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’ op SBS6.

Met Pascal Redeker naar de kroeg

Pascal Redeker viert dit jaar dat hij tien jaar in het wereldberoemde Café Bolle Jan zingt en daarnaast ook nog eens zijn debuutalbum uitbrengt. Daarom gaan we #metpascalnaardekroeg op zondag 25 november 2018. De feestelijke dag begint met een pre-party in zijn favoriete kroegen op en om het Rembrandtplein in Amsterdam. Daarna sluit hij groots af met een concert in de Escape Amsterdam.

Pascal Redeker boeken

Pascal Redeker boeken doe je exclusief bij Tribe Boekingen. Neem voor informatie en boekingen contact met ons op.

Boeken
    • 1195 €

0.00

Tribe Boekingen
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Excl. geluid en licht, incl. monitor set

Bezetting

1 persoon

Genre

Nederlandstalig

Prijs

€1.195,00

Boekingsmogelijkheden