Beschrijving

Otto und Marie

Otto und Marie boeken

Duitstalig zang duo voor je evenement

Otto und Marie boeken voor je feest of evenement? Het zangduo “Otto und Marie” wordt gevormd door Bram Wilders en Marjolein Heijltjes. Het is een Duits- en Limburgstalig zangduo en is exclusief te boeken bij Tribe Boekingen.

Duits- en Limburgstalig zang duo

Met ieder hun eigen muzikale achtergrond besloten zij in 2016 hun krachten te bundelen. Gewapend met Duits- en Limburgstalig repertoire en een aanstekelijk enthousiasme maken zij van ieder optreden één groot feest. Alles wordt live gezongen en dat in passende outfits; ‘Dirndl und Lederhose’. Met nummers als: ‘Ich bin wie du’, ‘Ich wil danze’, ‘Baby baby balla balla’, ‘Wahnsinn’, ‘Atemlos’ en ‘Das fliegerlied’ weten zij een zaal altijd op zijn kop te zetten. Daarnaast is er een mogelijkheid voor het zingen van Limburgstalige nummers in de set, zoals ‘Griekse nacht’ en ‘Reuzeraad’. Een absolute aanrader voor Oktoberfeesten en carnavalszittingen!

Otto und Marie boeken voor je evenement

Het Duitstalige zang duo Otto und Marie staat voor kwaliteit en 100% feestgarante. Otto und Marie boeken doe je exclusief bij Tribe Boekingen. Neem voor meer informatie en boekingen contact met ons op.

Boeken
    • 545 €

0.00

Nr. Eins
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Excl. geluid en licht, incl. monitor set

Bezetting

2 personen

Genre

Duitstalig

Prijs

€ 545,00

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

,

Evenementen

,

Genre

Tijd

Type event

, , , , , , ,

Budget