Beschrijving

JURK!

JURK! Boeken

Nederlandstalig duo JURK! op je evenement

Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven vormen samen het veelzijdige duo JURK! Het tweetal begon in 2001 met een cabaret act, maar sinds 2010 kan ook de Nederlandse muziekwereld niet meer om JURK! heen.

Een optreden van JURK! is er één vol dialogen, poëzie, humor en muziek. Natuurlijk komen de nummers van de succesvolle albums voorbij, maar de muziek wordt afgewisseld met verhalen en humorvolle sketches waarmee JURK! ooit bekend is geworden.

Veelzijdig duo

Met deze succesformule hebben Dennis en Jeroen al meerdere theatertours uitverkocht. De albums ‘Avondjurk’ en ‘Glitterjurk’ werden allebei met veel enthousiasme ontvangen door het Nederlandse publiek, het debuutalbum heeft zelfs een gouden status verkregen. Met de bijbehorende tours heeft JURK! theaters door heel Nederland aangedaan.

Typerend voor een optreden van JURK! is dat dit duo als geen ander weet hoe het een lach met een traan moet afwisselen. De roots van deze twee creatieve duizendpoten liggen nog altijd bij komedie. In 2015 keerde het populaire programma Draadstaal terug bij de AVROTROS. Dit was een moment waar veel fans van JURK! reikhalzend naar uitgekeken hebben. Bij een optreden van de rasechte komedianten mag de komische noot natuurlijk niet ontbreken. Muziek blijft echter de andere passie van JURK!

JURK! boeken voor je evenement

Het bekende Nederlandstalige duo JURK! boeken voor je evenement kan exclusief bij Tribe Boekingen. Neem contact met ons op voor meer informatie en boekingen.

Boeken

0.00

Heb je vragen? Bel ons dan!
Neem contact met ons op
Tribe Boekingen
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

Nader te bepalen

Techniek

Nader te bepalen

Bezetting

2 personen

Genre

Duo

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

Genre

,