Skip links

Janieck

0.00

Janieck is een talentvolle singer-songwriter met internationaal succes. Tijdens zijn dynamische live act weet hij zelfs met het grootste publiek een connectie te maken en de juiste sfeer te zetten.

Beschrijving

Janieck

Janieck boeken

Talentvolle singer-songwriter boeken voor je evenement

Janieck boeken? Bij Tribe Boekingen boek je dit talent nu exclusief. Janieck is moderne singer-songwriter en solo gitarist, die de brug slaat naar dance.

Als jongetje speelde hij in verschillende Nederlandse films zoals Pluk van de Petteflet (2004) en Kruistocht in spijkerbroek (2006). Om daar de tijd op de set te doden, kocht hij een gitaar en leerde zichzelf erop spelen. Op dat moment werd de singer-songwriter in hem geboren.

Het succes van Janieck

Op zijn 14e nam hij zijn eerste eigen nummer op en zes jaar later in 2015 kreeg hij internationaal succes met het nummer ‘Reality’ in samenwerking met Lost Frequencies. ‘Reality’ stond bijna een jaar bovenaan in de Europese hitlijsten.
De single ‘Feel The Love’ lanceerde Janieck als solo artiest en ook dit was een hit, in Nederland, België en Zweden. Hij werd in 2016 genomineerd voor een 100% NL Award voor Talent van het jaar en ‘Feel the love’ werd genomineerd voor Hit van het jaar.

Het talent van Janieck wordt inmiddels niet onopgemerkt. Vele grote namen willen met hem werken aan verschillende projecten. We gaan ongetwijfeld nog veel van hem horen!

Janieck live

Janieck doet zijn live optredens samen met Alon, vriend en muzikale tovenaar. Alon doet de backing vocals, speelt gitaar en doet de overige muzikale effecten. Samen verzorgen ze een dynamische en energieke live act. Zelfs met het grootste publiek weten ze een connectie te maken en de juiste sfeer te zetten.

Janieck boeken?

Wil je singer-songwriter Janieck boeken voor je feest of evenement? Vraag hem hiernaast aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Boeken

0.00

Artist Avenue
Boekingsinformatie

Tijdsduur

Nader te bepalen

Techniek

Excl. geluid en licht

Bezetting

2 personen

Genre

Singer-songwriter

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Categorie

Evenementen

,

Aantal genodigden

,

Genre

, ,

Type event

, , ,