Beschrijving

Guido Frissen

Guido Frissen boeken

De zanger van Schintaler op je feest of evenement

Guido Frissen boeken voor je feest? Guido Frissen verkreeg zijn bekendheid als frontzanger van de in Limburg alom bekende band de Schintaler. Later vormde hij enkele jaren het duo Martin & Guido, samen met zijn Schintaler maatje Martin Diederen. Guido Frissen is exclusief te boeken bij Tribe Boekingen.

Zanger van Schintaler

Schintaler brak midden jaren 90 door in het zuiden van het land, met de single ‘Mien Limburgs Landj’.

De band, die Limburgse nummers in een ‘polka’ jasje stak, bracht in hetzelfde jaar hun debuut cd ‘Golvend Heuvelland’ uit, met hitsingles als ‘Greumelevlaai, ‘Limburgse Meid’, en ‘Veer hubbe zin d’rin’. Ook de volgende albums werden heel positief onthaald. De daarop volgende jaren toerde de groep door heel het land met hun Limburgse feestmuziek.

Guido Frissen als solo artiest

Tegenwoordig treedt Guido Frissen voornamelijk op als solo artiest. Uiteraard speelt hij nog veel nummers van het oude Schintaler repertoire, aangevuld met nieuw, fris materiaal. Ook deze nieuwe muziek zit weer vol ‘polka’ invloeden, waardoor ieder optreden van Guido een swingend feest wordt!

Guido Frissen boeken voor je feest of evenement

Guido Frissen boeken doe je exclusief bij Tribe Boekingen. De zanger van Schintaler is in te zetten voor je feest of evenement. Neem contact met ons op voor meer informatie en boekingen.

Foto: LATULACONGA PRODUCTIONS | Johan Latupeirissa

Boeken
    • 695 €

0.00

Nr. Eins
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Incl. geluid < 250 pers.

Bezetting

1 persoon

Genre

Limburgstalig

Prijs

€ 695,00

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

Tijd

Type event

, , , , , , ,

Budget