Skip links

Glennis Grace

0.00

Glennis Grace is één van de beste zangeressen van ons land. Vorig jaar jaar wist Glennis door te dringen tot de finale van America’s Got Talent. Dit geeft haar veel internationale erkenning, waardoor niets haar meer in de weg staat om de wereld te veroveren.

Beschrijving

Glennis Grace

Glennis Grace boeken

Internationaal gevierde zangeres Glennis Grace op je evenement

Glennis Grace boeken? Glennis Grace (Amsterdam, 19 juni 1978) is niet voor niets één van de beste zangeressen van ons land. Met haar ongekende muzikale talent en succesvolle repertoire weet Glennis Grace elk publiek te raken. Dit jaar wist Glennis door te dringen tot de finale van America’s Got Talent. Dit geeft haar veel internationale erkenning, waardoor niets haar meer in de weg staat om de wereld te veroveren.

Carrière Glennis Grace

Velen zullen Glennis Grace kennen van haar deelname aan het Eurovisie Songfestival in 2005. Ze zong haar nummer ‘My impossible dream’ tijdens de voorrondes in Kiev. Na dit Russische avontuur zocht ze samenwerking met songwriter en producer Evert Abbing. De samenwerking resulteerde in een reeks prachtige Nederlandstalige liedjes. Het nummer ‘ Als je slaapt’ werd in 2008 een grote hit. Awards Glennis Grace De zang kwaliteiten van Glennis Grace zijn meerdere malen bekroond. In september 2013 mag ze voor de vierde maal op rij de Buma Stemra award ‘Beste Zangeres van Nederland’ in ontvangst mag nemen. Ook heeft ze de finale gewonnen van het populaire tv programma ‘Van popster tot operaster’ en werd ze door het conservatorium uitgeroepen tot ‘Zangeres met beste zangstem en zangtechniek’.

Hits van Glennis Grace

Dankzij deelname aan het programma ‘de beste zangers van Nederland’ in 2011 krijgt de carrière van Glennis Grace een enorme boost. In Het programma zingt Glennis Grace het nummer ‘Afscheid’ van Xander de Buisonjé en Volumia. Het Nederlandse publiek weet haar zangkwaliteiten te waarderen. De single valt in de smaak en wordt ‘en masse’ gekocht. Binnen een week staat het nummer op 1 in de hitlijsten en zal daar wekenlang blijven staan. Het levert haar een eerste gouden plaat op en een Edison nominatie voor ‘Beste single’.  Glennis Grace mag niet veel later haar eerste Platina Plaat in ontvangst nemen. Voor het nummer ‘Always’ weet Glennis Grace het prestigieuze Metropole orkest te strikken. Samen met Edwin Evers neemt ze later dat jaar het nummer ‘Wil je niet nog 1 nacht’ op. Samen brengen ze het nummer ten gehore tijdens de tv show The Voice. Ook deze single wordt met een gouden plaat bekroond.

Glennis Grace boeken

Op dit moment behoort Glennis Grace tot de meest geboekte artiesten van ons land. Dat is niet voor niets. Waar ze ook komt, weet ze als geen ander de show te stelen. Glennis Grace boeken? Deze bekende zangeres op je event? Glennis Grace boeken doe je nu bij Tribe Boekingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Boeken
    • 8500 €
    • 12500 €

0.00

Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Incl. geluid < 500 pers.

Bezetting

1 persoon

Genre

Zangeres

Prijs

Vanaf € 8.500,00

Boekingsmogelijkheden

  • Ook met 7-koppige live band te boeken