Beschrijving

Gerard Joling

Gerard Joling boeken

Zanger en personality Gerard Joling op je evenement

Gerard Joling boeken doe je nu bij Tribe Boekingen.
Gerard Joling stond als kind altijd al in het middelpunt van de belangstelling. Met deze eigenschap op zak zou hij het nog ver schoppen in de harde wereld van de showbizz in Nederland. Hij zou er alles aan doen om zijn droom te laten uitkomen. De eerste klanken die de stem van Gerard produceerden gaven niet direct het idee dat hij zal uitgroeien tot de zanger die hij nu is.

Vol goede moed Gerard Joling besluit op een dag bij een zangpedagoog binnen te stappen om zijn ademhaling te reguleren. Deze pedagoog is de eerste persoon die de zangkwaliteiten van Gerard direct onderkent. Gerard besluit om orkestbanden te laten maken. In de daaropvolgende jaren stuurde hij heel wat banden naar platenbazen op en iedere keer kreeg hij hetzelfde antwoord. “Op dit moment is er geen budget en ruimte, maar toch veel succes in de toekomst. Maar gelukkig verloor Gerard de moed en het vertrouwen in zichzelf niet.

Deelname aan de soundmixshow

In 1985 doet Gerard Joling mee aan een compleet nieuw concept “De Soundmixshow” gepresenteerd door Hennie Huisman. De deelname aan dit programma brengt de carrière van Gerard Joling in een stroomversnelling. Direct daarna scoort hij zijn eerste grote hit ‘Love Is In Your Eyes’. Een succesvolle carrière volgt, zowel nationaal als internationaal.

Gerard Joling ook succesvol als presentator

Ook vandaag de dag kent de populariteit van Gerard geen grenzen. Gerard Joling is 1 van de populaire gezichten van SBS in programma`s als ‘Geer & Goor’.

Gerard Joling boeken

Gerard Joling boeken als zanger doe je bij Tribe Boekingen. Hij zal ieder feest omtoveren tot één groot feestpaleis. De optredens van Gerard Joling staan altijd garant voor een knallend feest! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Boeken

0.00

Heb je vragen? Bel ons dan!
Neem contact met ons op
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Excl. geluid en licht, incl. monitor set

Bezetting

1 persoon

Genre

Zanger

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

, ,

Tijd

Type event

, , , ,