Beschrijving

Don Kiesjot

Don Kiesjot boeken

Limburgse zanggroep Don Kiesjot op je evenement

Don Kiesjot boeken voor je feest of evenement? Don Kiesjot is een gemêleerd gezelschap dat als 5 koppige zanggroep op onderhoudende wijze Limburgse dialectmuziek ten gehore brengt.

De groep bestaat uit louter door de wol geverfde zangers, die hun sporen in de muziek zeker al verdiend hebben. Hun optredens zullen hoofdzakelijk bestaan uit eigen nummers, die gemakkelijk door het publiek kunnen worden opgepakt….

Don Kiesjot krijgt vorm

De groep werd in de lente van 2016 opgericht door Guus Steinen die daarvoor 16 jaar lang bekend stond als de oprichter en de liedjesschrijver, kortom de man achter de groep Kartoesj. Nu zoekt hij een nieuwe uitdaging met zijn zanggroep Don Kiesjot. Buiten “4 edelmannen” dient zich binnen Don Kiesjot een “edelvrouw” aan in de persoon van dochter Chrissy Steinen.
Naast dit muzikale duo is Ed Gravee zeker geen onbekende in het Limburgse land. Ook bestaat de groep uit Bas Kielen en Ronald Claessens.

Limburgse zanggroep

Don Kiesjot zal zich vooral gaan manifesteren als zanggroep, met leuke aanstekelijke muziek met amusante teksten die het op feesten en partijen goed doen. Zij zullen bovendien zeker ook in het vastelaovesseizoen van zich doen spreken.

Don Kiesjot boeken

De Limburgse zanggroep Don Kiesjot boeken voor je feest of evenement? Dit doe je exclusief bij Tribe Boekingen. Neem voor meer informatie en boekingen contact met ons op.

Foto: LATULACONGA PRODUCTIONS | Johan Latupeirissa

Boeken
    • 595 €

0.00

Nr. Eins
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Excl. geluid en licht

Bezetting

5 personen

Genre

Limburgstalig

Prijs

€ 595,00

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

,

Evenementen

,

Genre

Tijd

Type event

, , , , , , ,

Budget