Beschrijving

Die Tolle Leute

Die Tolle Leute boeken

Populaire Oktoberfest act op jouw feest

Die Tolle Leute boeken? Die Tolle Leute is op dit moment één van de beste en meest populaire Oktoberfest acts van ons land. Met optredens in binnen- en buitenland stijgt de populariteit van deze drie “Duitse” heren jaarlijks.

Populaire Oktoberfest act Die Tolle Leute

Zo hebben we ze meerdere malen kunnen bewonderen tijdens Das Coen und Sanderfest bij Radio538 en bij Radio 3FM en stonden ze afgelopen twee jaar op Dutch Valley festival en tijdens het Dutch Oktoberfest in Ahoy Rotterdam.

Vele feesttenten, Oktoberfesten en festivals maken jaarlijks weer dankbaar gebruik van de ‘Stimmung’ van Die Tolle Leute. Ook zijn ze jaarlijks te vinden in de Oostenrijkse après ski en werden ze in de Franse après ski in Les Deux Alpes ingevlogen bij de afsluiting van de BNN Snowtrip.

Die Tolle Leute boeken voor jouw Oktoberfest

Tijdens een show van Die Tolle Leute komen de beste Schlagerhits, Oktoberfesthits en après ski knallers voorbij. Van ‘Viva Colonia’ tot aan ‘Ein festival der Liebe’, en van ’Nur noch Schuhe an’ en ‘Du’ tot aan ‘Schatzi schenk mir ein Foto’! Een optreden van Die Tolle Leute staat garant voor heel veel interactie en een hoog meezing gehalte. Een flinke dosis zelfspot en een onvermoeibaar enthousiasme maken een optreden van Die Tolle Leute compleet!
Ook is het mogelijk co2 IJsbeer Knut bij te boeken tijdens een optreden van Die Tolle Leute. Die Tolle Leute boeken doe je exclusief bij Tribe Boekingen. Neem contact met ons op voor meer informatie en boekingen.

Foto: Radio538

Boeken
    • 1595 €
    • 1795 €

0.00

Nr. Eins
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Excl. geluid en licht, incl. monitor set

Bezetting

3 personen

Genre

Duitstalig

Prijs

Vanaf 1.595,00

Boekingsmogelijkheden

  • Co2 ijsbeer Knut bij te boeken

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

Type event

, , , , , ,

Tijd

Budget