Skip links

Delany

0.00

Zangeres en danseres Delany, bekend van het SBS6 programma House of Talent, is in te zetten voor jouw feest of evenement. Deze alleskunner zingt, rapt, danst, schrijft, produceert en is een unieke verschijning!

Beschrijving

Delany

Delany van House of Talent boeken

Boek deze zangeres uit het SBS6 programma exclusief bij Tribe Boekingen

Delany boeken doe je exclusief bij Tribe Boekingen. Deze zangeres en danseres, bekend van het SBS6 programma House of Talent, is in te zetten voor jouw feest of evenement. Deze alleskunner zingt, rapt, danst, schrijft, produceert en is een unieke verschijning! Ze zat op de Nederlandse popacademie en is een bom van creativiteit. Ze bedacht en produceerde haar eigen videoclips en schrijft haar eigen nummers. Rappen is haar specialiteit maar met haar mooie stem weet ze ook prachtige ballads te zingen. Delany was finalist in het programma The Next Girl/Boyband en veroverde daarna een plek in House of Talent.

Muziek van Delany

Na eerdere singles als Buskruit, Broken Diamonds en Wannabe is in september 2018 de nieuwe single van Delany ‘Laat Niet Los’ gereleased. Rapper Hansie is de featuring artist op de track. De bijbehorende videoclip, geregisseerd door Delany, wist binnen 24 uur meer dan 100.000 views te genereren. Hansie en Delany kennen elkaar al een tijdje en het plan om samen een track te maken resulteerde na een dag in de studio tot de single ‘Laat Niet Los’. Delany en Hansie hebben de track samen geschreven en hij is geproduceerd door Gideonite & Cané. Ook bracht Delany samen met Quincy Wilson een track uit.

Delany van House of Talent boeken

Wil je deze zangeres van het SBS6 programma House of Talent boeken voor je feest of evenement? Delany boeken doe je exclusief bij Tribe Boekingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Boeken

0.00

Tribe Boekingen
Boekingsinformatie

Tijdsduur

In overleg

Techniek

Nader te bepalen

Bezetting

1 persoon

Genre

Zangeres

Prijs

Op aanvraag

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

Genre

, ,

Type event

, , , ,